«Άδικα πήρα αμαρτία» – Η συγκλονιστική μαρτυρία της γιαγιάς του 18 μηνών παιδιού που πέθανε πέφτοντας σε φρεάτιο | Video

Ανείπωτη η θλίψη στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης για τον χαμό του μόλις 18 μηνών αγοριού, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας μέσα σε φρεάτιο αποχέτευσης, στο σπίτι των παππούδων του. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης. Η μητέρα άφησε το παιδάκι στους παππούδες προκειμένου να πάει στον οδοντίατρο.

Κάποια στιγμή, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς και του παππού του, που άρχισαν να το αναζητούν. Όταν η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι και συνειδητοποίησε ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί ενημέρωσε και τις αρχές. Έπειτα από έρευνες, δυστυχώς, το αγοράκι βρέθηκε νεκρό μέσα στο φρεάτιο. Για το τραγικό συμβάν υπήρξε παρέμβαση του εισαγγελέα, που ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό.

Η γιαγιά του 18 μηνών παιδιού, συγκλονίζει με την περιγραφή της, μιλώντας στο Star. “Άδικα πήρα αμαρτία”, λέει. Σύμφωνα με την μαρτυρία της γιαγιάς, το παιδί “πήγε μέσα στον βόθρο, έπεσε και τελείωσε…”. Όπως εξηγεί, “τον ψάχναμε, φάγαμε τους δρόμους με το αυτοκίνητο, με τα ποδήλατα, με τα μηχανάκια να το ψάχνουμε, πουθενά. Μόνο μία γειτόνισσα από εδώ είπε την αλήθεια, λέει: ‘αν έπεσε μέσα στο βόθρο πάει το παιδί'”, ενώ αναφέρει ότι αρχικά η ίδια θεώρησε ότι το παιδί έπεσε θύμα αρπαγής. “Έπαιζε με τον παππού προς τα εκεί και πήγε μέσα στον βόθρο, στον μπαξέ, μόνο του. και έπεσε μέσα στον βόθρο και έγινε αυτό που έγινε”, αναφέρει η γιαγιά του αγοριού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ