Άδεια αντί για αναστολή πήραν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δομές των Χανίων

άδεια-αντί-για-αναστολή-πήραν-οι-ανεμβ-1160014

Κανονική άδεια, ζήτησαν να τους χορηγηθεί, εργαζόμενοι στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο zarpanews.gr o πρόεδρος της δομής, Γιάννης Σημαντηράκης, «3 υπάλληλοι που είτε δεν πρόλαβαν, είτε δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφαση να εμβολιαστούν για δικούς τους λόγους, πήραν κανονικά την άδεια τους, όπως άλλωστε ορίζει και ο νόμος».

Όπως είπε ο κ.Σημαντηράκης, ο ίδιος έχει ήδη ενημερώσει το προσωπικό πως μόνο εκείνοι που θα προσκομίσουν πιστοποιητικά που αποδεικνύουν τους λόγους υγείας που εμποδίζουν τη διενέργεια του εμβολίου, θα μπορέσουν να μην υποβληθούν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό (όπως διευκρινίζεται άλλωστε και από τον νόμο).

Ακόμη, σύμφωνα και με την ΕΡΤ και την Αντιδήμαρχο Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη, κανονική άδεια πήραν ακόμη 6 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» οι οποίοι επίσης, δεν έχουν εμβολιαστεί.

Υπενθυμίζεται πως οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων τέθηκαν από σήμερα σε επ’ αόριστον αναστολή εργασίας.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Άδεια αντί για αναστολή πήραν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δομές των Χανίων

  1. Οταν είχαν απαγορεύσει το κυνήγι και δεν είχαν επιτρέψει να βγάλετε άδειες λέγατε τον κερατά ούτε για κυνήγι δεν μας αφήνει να πάμε, εγώ είπα σε ολους τους γνωστούς μου ότι αυτό έγινε για να μην πάρει ο κόσμος φυσέκια γιατί θα μπορούσε να αντισταθεί στην οικονομική καταστροφή του με οπλα !
    Τώρα με τα λεγόμενα υποχρεωτικά εμβόλια και απολύσεις εγώ σας δίνω τη δίκη μου ανάλυση : Η πλειοψηφία των μη εμβολιασμένων είναι οι …ψεκασμένοι που λέει το σούργελο πρωθυπουργός, δηλαδή δεν είναι ψηφοφόροι του. Επομένως όλοι αυτοί που μπαίνουν στη διαθεσιμότητα, πείνα και εν συνεχεία θα απολυθούν δεν θα είναι οι ψηφοφόροι του και οι επιχειρηματίες που σε συνεννόηση με την κυβέρνηση που θα τους ανταμείψει με δικούς σας φόρους θα προσλάβουν ……….τα γαλάζια τα παιδιά χωρίς σκάνδαλο, φωνές και διαμαρτυρίες αφού θα ειναι μια φυσιολογική κίνηση να αντικατασταθούν οι ….ψεκασμένοι με τους γαλάζιους ! Καταλάβατε όλοι την απάτη και πλεκτάνη πιστεύω. Θα μου πεις τι κάνουμε ? Αν θυμάμαι ο Σαρακακης ήταν πρώτος πρώτος που είπε εμβολιασμό η απόλυση ( σαν καλό παιδί ), και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οργανώστε αποκλεισμούς όλων των εργοστασίων επιχειρήσεων, μαγαζιών κλπ που έθεσαν σε διαθεσιμότητα εργαζόμενο και επίσης μαγαζιά που ζητάνε χαρτί εμβολιασμού και μη αγοράσει κανείς οτιδηποτε φτιάχνουν η πουλάνε όλες αυτές οι επιχειρήσεις και τα μαγαζιά και εμποδιστεί και τους άλλους να ψωνίσουν η να μπουν στα μαγαζιά αυτά. Η δύναμη ειστε εσεις, χωρίς τα λεφτά σας ολοι θα κλείσουν σε ένα μήνα. Μην περιμένετε απολύσεις, απλά μόλις κάποιος τίθεται σε διαθεσιμότητα θα το αναφέρει στο κίνημα και το μαγαζί η επιχείρηση που τον έθεσε σε διαθεσιμότητα θα μπλοκάρετε και θα μπαίνει σε μαύρη λίστα και για το μέλλον, δηλαδή να ξέρουν ότι αν βάλουν σε διαθεσιμότητα κάποιον ο κόσμος θα τους υποχρεώσει σε πτώχευση ακόμα και αν προσπαθήσουν αργότερα να επανορθώσουν. Έτσι κάνουν οι έξυπνοι λαοί. Αφήστε τις διαμαρτυρίες και τα οφου, οφου, η φωτιά πολεμαται με τη φωτιά. Τη δύναμη την έχετε ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ. Αφήστε τις ιδεολογίες κατά μερος, οι ιδεολογίες φαιρνουν καταστροφές, οι ανθρώπινες αξίες και η αλληλεγγύη ειναι οι μόνοι σωστοί φάροι που πρεπει να μας οδηγουν σαν άνθρωπους.

  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook