8 παιδικές ταινίες και σειρές που θα κρατήσουν παρέα στα παιδιά τον Αύγουστο

8-παιδικές-ταινίες-και-σειρές-που-θα-κρα-1506113

Τα παιδικά προγράμματα του Αυγούστου για τους μικρούς μας φίλους

Ο Αύγουστος είναι ο απόλυτος μήνας των διακοπών, ειδικά αν μιλάμε για τα παιδιά. Είτε βρίσκονται στην πόλη, είτε διακοπές μαζί σας, είτε στο εξοχικό με τον παππού και τη γιαγιά, οι παιδικές επιλογές του Netflix θα τους κρατήσουν την καλύτερη παρέα. Μπορεί και σε εσάς!

Δεντρόπολη

Μια ομάδα από ζωάκια-ήρωες με ειδικές ικανότητες και γρήγορα οχήματα συνεργάζονται για να προστατέψουν τη Δεντρόπολη και να λύσουν τα πιο δύσκολα προβλήματα της πόλης. Πρεμιέρα την 1η Αυγούστου.

Γιγάντια Ρομποαδέρφια

Μετά τους καβγάδες, ξεκινούν οι μάχες! Τα ρομπότ αδέλφια, Σάινι και Κεραυνός, κι η έξυπνη εφευρέτριά τους υπερασπίζονται τη Γη από τέρατα που επιτίθενται από το διάστημα. Από τις 4 Αυγούστου.

Μυστική Ομάδα Zenko Go: Σεζόν 2

Ρομπο-σκύλοι δραπέτες, θείοι υπνοβάτες και ενοχλητικά νήπια! Αυτοί οι κρυφοί μικροί ήρωες βρίσκουν όλο και περισσότερους τρόπους για να βοηθήσουν το Άρμονι Χάρμπορ. 8 Αυγούστου.

Ντίπα και Ανούπ

Μαζί με το κατοικίδιο ελεφαντάκι του που αλλάζει χρώματα, ένα χαρούμενο κοριτσάκι συνθέτει μουσική, σκορπίζει χαρά και κάνει σκανταλιές στο ξενοδοχείο των γονιών της. Από τις 15 Αυγούστου.

Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 3

Καθώς ο Σκέλετορ έχει βάλει σκοπό να ελέγξει το σύμπαν, ο Χ-Μαν και η ηρωική ομάδα του πρέπει να εκπληρώσουν ό,τι επιφυλάσσει η μοίρα τους. Η επική μάχη ξεκινά! 18 Αυγούστου.

Το Σόου του Κάπχεντ!: Σεζόν 2

Παρακολουθήστε τους μπελάδες του παρορμητικού Κάπχεντ και του ευκολόπιστου αδερφού του, Μάγκμαν, στη σειρά κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο πετυχημένο βιντεοπαιχνίδι. Κυκλοφορεί στις 19 Αυγούστου.

Angry Birds: Καλοκαιρινή Τρέλα: Σεζόν 3

Τα έφηβα πουλιά Ρεντ, Τσακ, Μπομπ και Στέλλα πηγαίνουν στην Κατασκήνωση Σπλίντεργουντ παρέα με άλλους φτερωτούς κατασκηνωτές για ένα καλοκαίρι ουράνιας διασκέδασης! 25 Αυγούστου.

Mighty Express: Σεζόν 7

Ο Νέιτ, ο Φλίκερ και τα υπόλοιπα τρένα ανεβαίνουν στις ράγες για μερικές ακόμα συναρπαστικές παραδόσεις, ειδικές αποστολές και τρυφερά μαθήματα. 29 Αυγούστου.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook