6 tips να υποδεχθείς την Άνοιξη με αισιοδοξία

6-tips-να-υποδεχθείς-την-άνοιξη-με-αισιοδοξ-1430234

Απλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να υποδεχτείς την Άνοιξη με καλή διάθεση

Αν και αυτή η άνοιξη δεν λέει να αποφασίσει για το αν θα έρθει κανονικά και με την ανάλογη θερμοκρασία, εμείς αξιοποιούμε το Πάσχα και κάνουμε μία νέα αρχή, σε ό,τι αφορά τη διάθεσή μας αλλά και τις μικροαλλαγές που θέλουμε να κάνουμε.

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα συνδυάσουμε την άνεση με την αλλαγή, μέσα από απλούς καθημερινούς τρόπους. Από αλλαγές στην εμφάνιση, μέχρι κινήσεις-ματ στην κουζίνα.

Φτιάξε όλα τα πρωινά σου από την Κυριακή

Κάθε μέρα πρέπει να ξεκινά με ένα ενδιαφέρον πρωινό. Αν όμως αδυνατείς να σηκώνεσαι νωρίτερα το πρωί, αφιέρωσε λίγη ώρα την Κυριακή και φτιάξε όλα τα πρωινά της εβδομάδας. Εντόπισε μερικές από τις εκατοντάδες εύκολες συνταγές που κυκλοφορούν και αποθήκευσέ τις στο ψυγείο ή την κατάψυξη.

Στρώσε το κρεβάτι σου (πριν καν σηκωθείς)

Επιστρέφεις από τη δουλειά και το κρεβάτι σου είναι εντελώς ακατάστατο. Είναι απλό. Με το που ξυπνήσεις, τίναξε το πάπλωμα, δίπλωσε τις άκρες του σεντονιού και τσούλα στο πλάι για να βγεις. Γιατί να τρως χρόνο χωρίς λόγο;

Οργάνωσε τα μπαχαρικά σου

Είναι τρομερά αγχολυτικό το να οργανώνεις την κουζίνα σου και να βρίσκεις αμέσως ό,τι θέλεις. Πάρε μερικά διάφανα βάζα και γράψε με μαρκαδόρο με τι θα το γεμίσεις. Τα βάζεις δίπλα δίπλα σε σειρά μεγέθους και δεν θα λερώνεται και η κουζίνα.

Ανοιξιάτικα νύχια

Εδώ θα βρεις μερικές από τις πιο fun τάσεις για μανικιούρ στα νύχια. Μην υποτιμάς το πώς μπορεί να επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου.

Μαλακά παντελόνια αντί για jeans

Τα λατρεύουμε τα τζιν παντελόνια αλλά συνήθως ψηφίζουμε άνεση και ό,τι διευκολύνει την καθημερινότητά μας. Ένα wide-leg ψηλόμεσο παντελόνι με χρωματιστά sneakers και ένα t-shirt είναι το ανοιξιάτικο outfit για όλες τις ώρες.

Βόλτα το πρωί

Ό,τι ώρα και αν δουλεύεις, μία βόλτα στο τετράγωνο ή την πλατεία, σου δίνει τις απαραίτητες ενδορφίνες για να ξεκινήσεις τη μέρα σου λίγο πιο αισιόδοξα.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook