5 συνήθειες των γυναικών που φτάνουν σε οργασμό

5-συνήθειες-των-γυναικών-που-φτάνουν-σε-370352

Ναι μεν απολαμβάνετε τη σεξουαλική πράξη, αλλά σπάνια κατορθώνετε να φτάσετε στον πολυπόθητο οργασμό; Παρόλο που ο γυναικείος οργασμός δεν περιλαμβάνεται στα εύκολα κατορθώματα, υπάρχουν γυναίκες που ολοκληρώνουν σε κάθε σεξουαλική πράξη και μάλιστα χωρίς να προσποιούνται. Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας τους;

  1. Αυτοϊκανοποιούνται συχνά. Ή με άλλα λόγια γνωρίζουν το σώμα τους, έχουν ανακαλύψει τι τους αρέσει και ξέρουν ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για να φτάσουν σε οργασμό.
  2. Εστιάζουν στη διέγερση της κλειτορίδας, καθώς για τις περισσότερες γυναίκες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσουν σε οργασμό.
  3. Δεν βιάζονται στα προκαταρκτικά. Είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να προετοιμάσουν το σώμα τους και να διεγείρουν τις αισθήσεις τους.
  4. Μιλούν για όσα τους αρέσουν ή για όσα έχουν ανάγκη τη συγκεκριμένη στιγμή και καθοδηγούν τον παρτενέρ τους.
  5. Δεν αγχώνονται για τον οργασμό. Δεν σκέφτονται διαρκώς αν θα καταφέρουν και αυτή τη φορά να ολοκληρώσουν, γιατί όσο πιο χαλαρός είναι κανείς, τόσο περισσότερο θα απολαύσει την ερωτική πράξη και τόσο πιο εύκολα θα αφεθεί για να φτάσει στον οργασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook