5 ραντεβού που θα του μείνουν αξέχαστα!

5-ραντεβού-που-θα-του-μείνουν-αξέχαστα-502546

Είναι αλήθεια πως οι σχέσεις θέλουν λίγο αλατοπίπερο για να παραμένουν δυνατές. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν βλάπτει που και που να οργανώνεις μια βραδιά που δεν θυμίζει σε τίποτα τις κλασικές βραδιές που περνάτε οι δυο σας σε ένα μπαρ, στο σπίτι ή στο σινεμά.

Δες παρακάτω 5 εναλλακτικά ραντεβού που θα αναζωγονήσουν τη σχέση σας.

Ice Skating

Είτε πάτε με παρέα είτε οι δυο σας αυτό το ραντεβού στον πάγο θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Θα γελάσετε πολύ, θα γίνετε και πάλι παιδιά και θα έχετε κάτι να συζητάτε (και να κοροιδεύετε ο ένας τον άλλον) για μέρες.

Second first date

Θυμάσαι με κάθε λεπτομέρεια το πρώτο σας ραντεβού; Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε; Ίσως τώρα είναι μια ευκαιρία να ζήσετε ξανά εκείνη τη μαγική βραδιά που σας έφερε κοντά.

Spa for 2

Οργάνωσε μια έκπληξη στον καλό σου, κλείνοντας ένα σαββατοκύριακο σε σπα για εσάς τους δύο. Θες κάτι πιο οικονομικό; Μπορείς απλά να κλείσεις ένα 45λεπτό μασάζ για τους δυο σας σε κάποιο κέντρο μασάζ.

Θεματική βραδιά στο σπίτι

Αντί να ετοιμάσεις ένα συνηθισμένο δείπνο και να δείτε μια τυχαία ταινία, μπορείς να οργανώσεις μια συγκεκριμένη βραδιά, πχ. ιταλική, γαλλική κλπ. Αυτό σημαίνει ιταλικό μενού, ιταλική ταινία και ιταλική ατμόσφαιρα ακόμα και στη διακόσμηση του σπιτιού!

Tour σε μια συνοικία που δεν έχετε ξαναπάει

Πάρτε το πρώτο λεωφορείο που θα δείτε μπροστά σας και πηγαίνετε σε μια συνοικία που δεν ξέρετε και δεν έχετε ξαναπάει. Κάντε βόλτα στα σοκάκια της, χαζέψτε στα μαγαζάκια και φάτε σε κάποιο εστιατόριο της περιοχής.

Πηγή: faysbook.gr

One thought on “5 ραντεβού που θα του μείνουν αξέχαστα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook