4 τάσεις στις τσάντες για το καλοκαίρι του 2022

4-τάσεις-στις-τσάντες-για-το-καλοκαίρι-τ-1484579

Mια καινούρια τσάντα είναι μια από τις πιο σημαντικές αγορές κάθε σεζόν. Σε τελική ανάλυση, αυτό το πολυπόθητο αξεσουάρ όχι μόνο μεταφέρει με ασφάλεια τα καθημερινά μας απαραίτητα, αλλά μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για ένα ολόκληρο outfit – μια ψάθινη τσάντα φέρνει μια γήινη αίσθηση σε ένα κομψό σύνολο με κοστούμι, αλλά συνδυάστε το ίδιο look με μια δερμάτινη tote και όλη η εμφάνιση παίρνει καινούρια όψη. Αξίζει λοιπόν, να δοθεί προσοχή στην επιλογή.

Ευτυχώς, για το καλοκαίρι του 2022 υπάρχει ένα στυλ για κάθε διάθεση, από τα ευρύχωρα για την παραλία μέχρι τα αστραφτερά μεταλλιζέ για να ολοκληρώσετε το βραδινό ντύσιμο των διακοπών σας.

Με τόσες επιλογές όμως έρχεται το ερώτημα: ποιες τάσεις αξίζουν πραγματικά την επένδυση; Γι’ αυτό τις περιορίσαμε στις τέσσερις που σίγουρα θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Έντονα χρώματα

Dior/ imaxtree.com

Από το μπλε ηλεκτρίκ μέχρι το ζωηρό πορτοκαλί και το φούξια, τα αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού αποδίδονται σε αναζωογονητικές αποχρώσεις που εγγυημένα ζωντανεύουν κάθε εμφάνιση. Τους πιο κρύους μήνες, θα αντισταθμίσουν τις σκοτεινές παλέτες με μια πινελιά φρεσκάδας – ενώ τώρα, θα αποδειχθούν ιδανικό συνοδευτικό για πιο ανοιχτά, πιο ζωηρά χρώματα της σεζόν.

Κροσέ/Δίχτυ

Το κροσέ είναι παντού και αυτό το καλοκαίρι: σε μαγιό, τοπ, φορέματα, τώρα και στις τσάντες. Η τάση χαρίζει στα αγαπημένα μας αξεσουάρ ένα bohemian chic πνεύμα τέλειο για την εποχή.

Ψάθα

Giambattista Valli/ imaxtree.com

Λίγα αξεσουάρ ενσωματώνουν την ελεύθερη διάθεση των ξέγνοιαστων ημερών του καλοκαιριού σαν μια ψαθινη tote – αλλά αυτή τη σεζόν, είναι φτιαγμένες και για την πόλη, χάρη στις αρχιτεκτονικές σιλουέτες και τις δερμάτινες λεπτομέρειες τους.

Λάμψη

Chanel / imaxtree.com

Οι τσάντες, έχουν και την λαμπερή πλευρά τους. Αυτή τη σεζόν τα αγαπημένα μας αξεσουάρ αποκτούν λάμψη ή στολίζονται με στρας και παγιέτες και γίνονται ιδανικές και για την εορταστική περίοδο που ακολουθεί.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook