28η Οκτωβρίου: Το αποψινό πρόγραμμα των καναλιών

28η-οκτωβρίου-το-αποψινό-πρόγραμμα-των-1206070

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν θα μπορούσαν να μην μπουν στο πνεύμα της εθνικής εορτής του «ΟΧΙ» και έτσι η πλειονότητα των καναλιών έχει διαμορφώσει ανάλογα το βραδινό πρόγραμμα για την Παρασκευή (28/10), επιλέγοντας κυρίως κλασικές και αγαπημένες ελληνικές ταινίες.

Αρχίζοντας από την ΕΡΤ1, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παραδοσιακά μεταδίδεται στις 21:00, θα προβληθεί – κατά τις 22:00 – η ελληνική ταινία «Κοντσέρτο για πολυβόλα», σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο Νίκου Φώσκολου, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Καζάκο, την Τζένη Καρέζη, τον Μάνο Κατράκη και τον Ανδρέα Μπάρκουλη μεταξύ άλλων. Δύο ώρες αργότερα, δηλαδή στις 00:00, θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή «Μουσικό κουτί» που παρουσιάζουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, με αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη και προσκεκλημένους τη Γλυκερία, τον Πέτρο Βαγιόπουλο και τη Ναταλία Ρασούλη. Υπενθυμίζεται ότι νέο επεισόδιο της σειράς «Τα Νούμερα», που επιμελείται ο Φοίβος Δεληβοριάς, θα προβληθεί την επόμενη Παρασκευή (04/11), στις 22:00, με γκεστ εμφάνιση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το MEGA, από την άλλη, δεν μεταβάλλει το πρόγραμμά του λόγω της 28ης Οκτωβρίου. Έτσι, στις 21:00 θα προβληθεί διπλό επεισόδιο της κωμικής σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που υπογράφουν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, με πρωταγωνίστριες τη Βάσω Λασκαράκη, την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Νίκη Λάμη. Στη συνέχεια, στις 22:20, η Σμαράγδα Καρύδη θα υποδεχθεί το τηλεοπτικό κοινό στο «Celebrity Game Night» και, μια ώρα αργότερα, δηλαδή στις 23:20, η Αγγελική Νικολούλη θα παρουσιάσει το «Φως στο τούνελ».

Δύο ταινίες, μια ελληνική και μια ξένη, επέλεξε ο ΑΝΤ1 για την prime time ζώνη του στις 28 Οκτωβρίου. Ως εκ τούτου, στις 20:00 θα μεταδοθεί η ταινία «Μια γυναίκα στην αντίσταση» σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο του ιδίου και του Λάζαρου Μοντανάρη, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Καζάκο, την Τζένη Καρέζη, τον Άγγελο Αντωνόπουλο και τον Άλκη Γιαννακά. Κατα τις 22:00, εν συνεχεία, θα προβληθεί η αμερικανική ταινία «Άδωξοι μπάσταρδη» σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο και πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ, Κρίστοφ Βαλτς, Ελάι Ροθ, Μάικλ Φασμπέντερ, Ντιάνε Κρούγκερ, Ντάνιελ Μπρουλ και Τιλ Σβάιγκερ.

Ο ALPHA, στις 20:00, θα μεταδώσει σε επανάληψη κάποιο επεισόδιο της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με τους Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Κλέλια Ρένεση, Σπύρο Τσεκούρα, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Μαρία Χάνου και Τόλη Παπαδημητρίου. Μια ώρα μετά, στις 21:00, θα προβληθεί η ταινία που είχε κόψει τα περισσότερα εισιτήρια στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου μέχρι το 1999 και αυτή δεν είναι άλλη από την «Υπολοχαγό Νατάσσα» με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Κώστα Καρρά, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νίκου Φώσκολου. Ακόμα, στις 23:50, θα μεταδοθεί η ιταλική ταινία «Η ζωή είναι ωραία» με πρωταγωνιστή τον Ρομπέρτο Μπενίνι, ο οποίος υπέγραψε και τη σκηνοθεσία.

Το OPEN θα μεταδώσει, στις 20:00, ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς «Η δική μας οικογένεια» με τους Μάριο Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκο Πουρσανίδη, Απόστολο Γκλέτσο, Ελίνα Μάλαμα, Ρένο Ρώτα, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρη Θωμόπουλο, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλα Χαλκιαδάκη και Υρώ Μανέ. Κατά τις 21:00 θα προβληθεί η ταινία «Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, και πρωταγωνιστές τον Γιάννη Φέρτη, τη Ζωή Λάσκαρη, τον Μάνο Κατράκη, τον Χρόνη Εξαρχάκο, τον Νικηφόρο Νανέρη και τον Βαγγέλη Σειληνό. Ακόμα, στις 23:00 θα μεταδοθεί η ταινία «28η Οκτωβρίου ώρα 05:30», σε σενάριο του Διονύση Τζεφρώνη και σκηνοθεσία του Κώστα Καραγιάννη, στην οποία συμμετείχαν ο Χρήστος Πολίτης, η Βέρα Κρούσκα και ο Λάκης Κομνηνός ανάμεσα σε άλλους.

Σε αντίθεση με το πνεύμα της ημέρας, το STAR δεν αλλάζει το πρόγραμμά του για απόψε (28/10). Επομένως, στις 21:00, θα προβληθεί νέο επεισόδιο του ταξιδιωτικού και περιπετειώδους παιχνιδιού «Asia Express», με παρουσιαστές τους Πέτρο Πολυχρονίδη και Ζενεβιέβ Μαζαρί. Κατόπιν, στις 23:50, θα μεταδοθεί το ιδιαίτερο κωμικό παιχνίδι «Οι 100» και οικοδεσπότη τον Λάμπρο Φισφή, ο οποίος θα υποδεχθεί τον ηθοποιό Δημήτρη Σταρόβα, τη συμμετέχουσα στο «Asian Express» και τραγουδίστρια Χρίστινα Κολέτσα και τον stand up comedian Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Τέλος, ο ΣΚΑΪ συνεχίζει με το πρόγραμμά του χωρίς αλλαγές για απόψε (28/10) και έτσι, στις 21:00, θα μεταδοθεί ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς «Στοργή» με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου και, κατά τις 23:15, θα προβληθεί το «Love Island», το οποίο παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα γυρίσματά του πραγματοποιούνται στην Τενερίφη.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook