12χρονος είναι πανέτοιμος για… το πανεπιστήμιο!

12χρονος-είναι-πανέτοιμος-για-το-πανεπ-374354

Ο Tanishq Abraham από το Σακραμέντο των ΗΠΑ είναι μόλις 12 ετών. Παρόλα αυτά ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Κολέγιο όπου έγινε δεκτός και μάλιστα με υποτροφία.

tanish3

Ο μικρός Tanishq είχε από νήπιο μια τρελή αγάπη για τους δεινόσαυρους. Ήταν μόλις 6 ετών όταν παρακαλούσε τους γονείς του να τον αφήσουν να κάνει το πρώτο του Πανεπιστημιακό μάθημα. “Του λέγαμε είσαι μόνο έξι ετών και θες να πας στο Πανεπιστήμιο;”, λέει η κτηνίατρος μητέρα του.

tanish2

Εκείνος βέβαια δεν ξέχασε ποτέ το όνειρο του και στα 7 του επανέλαβε το αίτημα του στους γονείς του. Ήθελε να μπει στο American River College. Χρειάστηκε να παρακαλέσει πολύ τους καθηγητές εκεί να του δώσουν μια ευκαιρία. Στο τέλος όμως τα κατάφερε.

Βασική προϋπόθεση; Να συνοδεύεται στα μαθήματα από κάποιον από τους γονείς του. Σύντομα ο μικρός Tanishq ήταν από τους καλύτερους μαθητές στην τάξη του. “Έπρεπε να εξηγήσω την γενική σχετικότητα και την ειδική σχετικότητα στη μητέρα μου” λέει ο 12χρονος παρά το γεγονός πως και η ίδια είναι επιστήμονας.

Σήμερα το νεαρό αγόρι έχει τελειώσει το Κολέγιο και έχει προτάσεις από το Πανεπιστήμιο Davis ενώ έχει δεχτεί επιχορηγήσεις και υποτροφία από το Πανεπιστήμιο της Santa Cruz στην Καλιφόρνια. Ο ίδιος υπολογίζει πως με λίγη σκληρή δουλειά και πολύ διάβασμα θα έχει πάρει το διδακτορικό του στην ερευνητική ιατρική μέχρι τα 18 του!

Πηγή: perierga.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook