100 συλλήψεις και 44 τραυματίες σε φοιτητικό πάρτι

100-συλλήψεις-και-44-τραυματίες-σε-φοιτητι-137252

foititiko partiΠερισσότερα από εκατό άτομα συνελήφθησαν και τουλάχιστον 44 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Isla Vista (California) στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από ένα υπαίθριο φοιτητικό πάρτι που μετατράπηκε σε μια τεράστια μάχη.   Υπολογίζεται ότι πάνω από 15.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν με την ευκαιρία της «Deltopia», μιας γιορτής που σηματοδοτεί τις διακοπές της άνοιξης για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια.

party kaliforniaΟι φασαρίες άρχισαν μετά από μία ημέρα εορτασμών και κατανάλωσης αλκοόλ. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ η κατάσταση έγινε χειρότερη αργότερα όταν κλήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας για να επέμβουν. Ακολούθησαν καταστροφές σε φώτα και αυτοκίνητα και η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και σφαιρών από καουτσούκ για να διαλύσει το πλήθος. Τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή.

Οι φασαρίες άρχισαν μετά από μία ημέρα εορτασμών και κατανάλωσης αλκοόλ. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ η κατάσταση έγινε χειρότερη αργότερα όταν κλήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας για να επέμβουν. Ακολούθησαν καταστροφές σε φώτα και αυτοκίνητα και η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και σφαιρών από καουτσούκ για να διαλύσει το πλήθος. Τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή.

Η κατάσταση ηρέμησε το πρωί της Κυριακής με τους δρόμους της πόλης όμως να θυμίζουν πεδίο μάχης.     

Πηγή: lifo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook