Όταν ο Άδωνις απειλούσε με φυλακές ήταν αλλιώς | Video

όταν-ο-άδωνις-απειλούσε-με-φυλακές-ήτα-753757

Λέτε ο Μητσοτάκης να ενημερώσει τον Γιούνκερ και για τα όσα είχε πει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ;

Αποφασισμένος να «διεθνοποιήσει» τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης περί φυλακών, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με διαρροές από την Πειραιώς.

Ο αρχηγός της ΝΔ δεν αποκλείεται να ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης για την προσεχή Τετάρτη συνάντησή τους, στις Βρυξέλλες έτσι ώστε να πάρει ακόμα μεγαλύτερη έκταση το θέμα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι αντίθετη σε τέτοιες δηλώσεις αρκεί βέβαια να γίνονται από κυβερνητικά στελέχη γιατί όταν γίνονται από τον Άδωνη Γεωργιάδη είναι αλλιώς.

Ο αντιπρόεδρος της κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει απειλήσει τον Παύλο Πολάκη όχι μία, αλλά τουλάχιστον δύο φορές και μάλιστα μέσα στη Βουλή.

Στις 8/5/2016 είπε απευθυνόμενος προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας: «Αυτό που έκανες είναι για φυλακή. Αν δεν το κάνουν αυτοί θα το κάνουμε εμείς όταν έρθουμε. Σας το λέω να ζήσετε την ελευθερία σας όσο προλαβαίνετε. Δεν σας γλιτώνει κανείς ούτε οι μαγκιές σας», ενώ δέκα μήνες μετά, στις 6/3/2017 του είπε: «Εδώ να με κοιτάς. Εγώ δεν είμαι Πολάκης. Όταν με το καλό θα φύγετε, εγώ θα σε κλείσω φυλακή. Ο Άδωνις Γεωργιάδης».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook