Χριστίνα Παππά: Με τον Μιλτιάδη ήταν μία φιλική φωτογραφία

χριστίνα-παππά-με-τον-μιλτιάδη-ήταν-μί-151918

PAPPA VARVITSIOTISΈβαλε φωτιά στις συζητήσεις η φωτογραφία του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με την ηθοποιό Χριστίνα Παπά, που δημοσίευσε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» της Κυριακής και απεικονίζει τον υπουργό σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα να ακουμπά χαλαρός το πόδι της ηθοποιού, ενώ κάθονται σε ταβερνάκι της Πάρου, ενώ σαφώς φαίνεται να υπάρχει μεταξύ τους οικειότητα.  

Η Χριστίνα Παππά, υποστήριξε στην ιστοσελίσα fthis.gr πως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι φίλος της πολλά χρόνια: «Δεν καταλαβαίνω πού είναι το περίεργο, είναι φίλος μου πολλά χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε έξω μαζί», είπε.

«Μα, τι έδειχναν οι φωτογραφίες; Τίποτα τρομερό, μόνο να ακουμπάει το χέρι του πάνω μου. Εσείς δεν έχετε φίλους που θα γελάσετε, θα τους αγγίξετε την ώρα που μιλάτε, θα είστε χαλαροί απέναντί τους» συνέχισε η γνωστή ηθοποιός που υπερασπίστηκε ακόμα το φίλο της αναφορικά με την κριτική πως έκανε διακοπές λίγο πριν τον ανασχηματισμό: «Δεν είναι άνθρωποι οι πολιτικοί; Δεν είναι άνθρωποι οι βουλευτές και οι υπουργοί; Δεν έχουν το δικαίωμα να βρεθούν με φίλους τους; Να πάνε διακοπές; Ο Μιλτιάδης είναι πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός. Ένας πολύ σωστός πολιτικός και πολύ αποτελεσματικός. Άριστος στις υποχρεώσεις του. Θέλω να το τονίσω αυτό. Κάνει τέλεια δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, αν και όπως λέει η ίδια ταράκτηκε όταν είδε την φωτογραφία, δεν έχασε το χιούμορ της: «Όταν το είδα, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα αστειευόμενη: Με έχεις εκθέσει, τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστείς».

Δηλώσεις έκαναν και στην κάμερα του Πρωινό η ηθοποιός και ο Υπουργός Ναυτιλίας το βράδυ της Δευτέρας σε έξοδό τους.

«Όπως ξέρετε παιδιά με τον Μιλτιάδη είμαστε 100 χρόνια φίλοι, που λέει ο λόγος. Για όνομα του Θεού, έβαλε το χέρι του σε αυτό το σημείο. Κι εγώ αν βάλω το χέρι μου σε σένα εκεί τι θα γίνει; Όταν είσαι τρυφερός άνθρωπος, είναι και τρυφερή η φωτογραφία. Είναι καταπληκτικός υπουργός, πολύ καλός πολιτικός σε αυτό που κάνει. Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα, πιστεύω», είπε η Χριστίνα Παππά, ενώ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τόνισε: «Θέλω να απασχολώ τον τύπο με την δουλειά την οποία κάνω».

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook