Χανιά | «Τα αποτελέσματα του Meet Nature θα μας κάνουν σοφότερους»

χανιά-τα-αποτελέσματα-του-meet-nature-θα-μας-κά-441057

Όλα έτοιμα για την ημερίδα Meet Nature, του Ευρωπαϊκού προγράμματος που είχε ως σκοπό του να φέρει σε επαφή, ανθρώπους του εξωτερικού ηλικίας 55 και άνω, με τον τόπο μας και την φύση του.

Στις 19 Οκτωβρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου θα παρουσιαστούν  τα αποτελέσματα του προγράμματος, που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του τουρισμού, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες των ανθρώπων που επιλέγουν τα Χανιά ως τόπο αναψυχή.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα, ανέφερε: «Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Meet Nature το όποιο οδηγεί στην επαφή με την ποικιλομορφία της φύσης. Αυτό που ενδιαφέρει τον Δήμο είναι η βελτίωση της τουριστικής προβολής, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η προώθηση των επισκεπτών σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού και κυρίως η γνωριμία με την εντυπωσιακή ενδοχώρα του Δήμου Χανίων που προσφέρει δυνατές εμπειρίες.

Το τουριστικό προϊόν στον Δήμο μας είναι βασική πηγή οικονομίας και σε συνάρτηση με την φύση που διαθέτουμε, μας κάνει απόλυτο τουριστικό προορισμό.»

Ο συντονιστής του προγράμματος, Σταύρος Πατεράκης, υπογράμμισε ότι:  « Ο Δήμος Χανίων αγκάλιασε θερμά αυτή την πρωτοβουλία. Πήραμε ένα πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό μαρτυρά πως η Ευρώπη είναι διατεθειμένη να βοηθήσει κάποιες ομάδες ανθρώπων.

To Meet Nature έχει ξεκινήσει από το 2014 και φέτος ήρθαν δυο γκρουπ των είκοσι ατόμων για να γευτούν, τι θα πει Χανιά και φιλοξενία. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι μιας μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά αποδείχτηκε έχουν περισσότερη δύναμη από πολλούς νεότερους. Τα αποτελέσματα της ημερίδας θα μας κάνουν σοφότερους, καθώς θα τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα προς όφελος της πόλης μας.»

Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων που θα παρουσιαστούν στις 19 Οκτώβρη, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στην ημερίδα του Meet Nature.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook