Χανιά | Τέσσερα εκατομμύρια για τις ζημιές στέλνει ο Σταθάκης

χανιά-τέσσερα-εκατομμύρια-για-τις-ζημ-226052

dromos kleistos - katolisthisiΣε άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο του νομού Χανίων, προχωρά η Περιφέρεια που εξασφάλισε από το υπουργείο ανάπτυξης έκτακτη χρηματοδότηση, ύψους 4 εκ. ευρώ.

Την ανακοίνωσε έκανε μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Στάυρος Αρναουτάκης από τον Δήμο Χανίων, στο περιθώριο σύσκεψης για το νέο Π.Ε.Π. 2014-2020.

«Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα μπορέσουμε να δημοπρατήσουμε τα πρώτα έργα της περιφερειακής ενότητας Χανίων και μέχρι τις 15-20 Απρίλη, οι εργολαβίες θα έχουν προχωρήσει» τόνισε ο κ. Αρναουτάκης που δήλωσε ότι για την χρηματοδότηση αυτών των παρεμβάσεων, ο υπουργός κ. Σταθάκης, ενέκρινε 4 εκ. ευρώ.

wpid-20150317_145343.jpg10 εκ. για τον ΒΟΑΚ

Επίσης, ο Περιφερειάρχης από τα Χανιά ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης για παρεμβάσεις στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ. Σε αυτές περιλαμβάνεται αλλαγή ασφαλτοτάπητα, οριζόντια και κάθετη σήμανση και καθαρισμός σε επικίνδυνα τμήματα της εθνικής οδού Χανίων – Ηρακλείου, συνολικού μήκους 27 χιλιομέτρων. » Ένα πολύ σημαντικό έργο που πολλοί δεν το πίστεψαν κι όμως υλοποιείται. Υπογράφουμε τη σύμβαση στις 26 Μαρτίου και ξεκινά αμέσως μετά το Πάσχα», είπε ο κ. Αρναουτάκης.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook