Χανιά | Σύσταση επιτροπής για ονοματοθεσία οδών και κοινόχρηστων χώρων

χανιά-σύσταση-επιτροπής-για-ονοματοθ-479813

Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 24 Απριλίου  αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση 5μελούς επιτροπής, για την «Ονοματοθεσία οδών και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κισσάμου».

Η σύσταση της 5 μελούς επιτροπής που θα έχει συνεργασία με τον Φιλολογικό Σύλλογο Κισσάμου, θα επιδιώξουν να φέρουν μια συνολική πρόταση για την ονοματοθεσία υπαρχόντων και μελλοντικών κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κισσάμου, αλλά και την αποτύπωσή τους σε κάποιο βιβλίο. Με αυτόν τον τρόπο, οι Δημότες θα διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους και παράλληλα θα αποδοθούν οι ανάλογες τιμές, σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον τόπο.

Την Επιτροπή αποτελείται από τους:

1.Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Βαρουχάκη-Μαραγκουδάκη Σταυρούλα, η οποία ορίζεται και Πρόεδρος της Επιτροπής.

2.Τον πρώην Δήμαρχο Κισσάμου κ. Σχετάκη Αντώνιο.

3.Τον πρώην Δήμαρχο Κισσάμου κ. Βαρουχάκη Ανδρέα.

4.Τον Φιλόλογο και Διδάκτορα Φιλολογίας κ.Φουρναράκη Κων/νο.

5.Την Φιλόλογο κ. Δεσποτάκη-Πευκιανάκη Ευτυχία.

Στην παραπάνω Επιτροπή θα συνδράμουν και οι Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου Κισσάμου κ.κ. Ψαράκης Νεκτάριος και Χαιρετάκης Κων/νος. Την Γραμματειακή υποστήριξη της Επιτροπής θα αναλάβει ο Φιλολογικός Σύλλογος Κισσάμου.

Έργο της Επιτροπής θα είναι η ολοκλήρωση συνολικής πρότασης προκειμένου στη συνέχεια να υλοποιηθεί η ονοματοθεσία οδών και κοινοχρήστων χώρων του Δήμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook