Χανιά | Σφοδρή επίθεση Μανώλη Σταματάκη σε Αρναουτάκη – Βουλγαράκη | Ηχητικό

χανιά-σφοδρή-επίθεση-μανώλη-σταματάκ-144050

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣφοδρή επίθεση στο νυν Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και στο νυν Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη έκανε μιλώντας στον SUPER FM 89.6 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων με το συνδυασμό «Κρήτη Μπορούμε» κ. Μανώλης Σταματάκης.

Ο κ. Σταματάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως για τα Χανιά η Περιφέρεια Κρήτης τα τελευταία χρόνια δεν έχει διαθέσει κονδύλια καθώς τη μερίδα του λέοντος την έχει πάρει το Ηράκλειο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταματάκης πως «τον τελευταίο χρόνο συγκεκριμένα μοιράστηκαν από το πρόγραμμα 3 εκατ από το Περιφερειακό πρόγραμμα ανάπτυξης Κρήτης από τα οποία τα 2,4 δόθηκαν στο Ηράκλειο , 300.000 δόθηκαν στα Χανιά και τα υπόλοιπα σε Ρέθυμνο και Λασίθι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα χρήματα αυτά δόθηκαν σε συλλόγους, πολιτιστικά σωματεία κ.α κάποια μάλιστα από αυτά δε χρηματοδοτήθηκαν δύο και τρείς φορές.»

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε επίσης πως τα Χανιά είναι κατά πολύ υστερημένα σε επίπεδο χρηματοδότησης τονίζοντας παράλληλα πως την περίοδο που ήταν Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης ο Σεραφείμ Τσόκας, έγινε και ο αποχετευτικός άξονας του Βόρειου άξονα Χανίων.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook