Χανιά | Συνάντηση Βουλγαράκη με μέλη από την Περιφέρεια του Κάλβ

χανιά-συνάντηση-βουλγαράκη-με-μέλη-απ-129073

boulgarakis kalvΜε μέλη της αντιπροσωπείας από την Περιφέρεια του Κάλβ, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη, 26 Φεβρουάριου 2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, στο πλαίσιο της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το πρωί, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Νομού.

Tο πρώτο θέμα της ημερίδας, ήταν «εκπαίδευση και νεολαία», στην οποία συμμετείχαν, , η Αντιδήμαρχος Χανίων, κα. Χρυσούλα Χατζηδάκη, ο Αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Γιώργος Σταυρουλάκης, ο Διευθυντής της σχολής εφαρμοσμένων επιστημών του παραρτήματος Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης, κ. Μιχάλης Ταταράκης, ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Ηλίας Ποντικάκης, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Μανούσος Μαραγκάκης, η Επίτιμη Πρόξενος της Γερμανίας στα Χανιά κα. Αργυρώ Γαναδάκη h εκπρόσωπος, του τμήματος Παιδείας και δια βίου μάθησης του Δήμου Χανίων, κα. Αμαλία Ελληνικάκη, η προϊσταμένη του τμήματος διά βίου μάθησης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κα. Κατερίνα Ζομπανάκη, η εκπρόσωπος της Ελληνογερμανικής συνέλευσης κα. Πηνελόπη Σακελλαρίου, καθώς και εκπρόσωποι από το τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και άλλοι τοπικοί Φορείς.

«Τοπική Οικονομία και Ανάπτυξη» ήταν το θέμα της δεύτερης συνεδρίας, στο οποίο συμμετείχαν: Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, κ. Λευτέρης Αμπαδιωτάκης, η Δημοτική Σύμβουλος/Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων, κ. Γιάννης Μαργαρώνης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΚ, κ. Γιάννης Στρογγυλός,  ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Παντελής Πετσετάκης, η κα. Μαρία Κοκκινάκη, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου  Χανίων, κ. Στέλιος Ρίγλης, εκπρόσωπος του Δήμου Πλατανιά και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και άλλοι τοπικοί Φορείς.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας, έγιναν ουσιαστικές ανταλλαγές απόψεων μετάξύ των εμπλεκόμενών Φορέων και των μελών της Γερμανικής αντιπροσωπείας από την Περιφέρεια του Καλβ, ενώ όπως τόνισαν και οι δύο πλευρές, θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα, προς όφελος και των δύο Περιφερειών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook