Χανιά | Στο δρόμο και σήμερα δάσκαλοι και καθηγητές για μόνιμους μαζικούς διορισμούς

χανιά-στο-δρόμο-και-σήμερα-δάσκαλοι-κα-665021

Νέα κινητοποίηση δάσκαλων και καθηγητών που ζητούν Μια ακόμα κινητοποίηση πραγματοποίησαν σήμερα δάσκαλοι και καθηγητές στα Χανιά ζητώντας άμεσα μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση κ. Σεραφείμ Ρίζος «διεκδικούμε να γίνουν τώρα οι χιλιάδες διορισμοί που έχει ανάγκη η εκπαίδευση για να λειτουργήσει. Η έλλειψη προσωπικού έως τώρα, έχει τραγικές συνέπειες για την λειτουργία σε ολόκληρη χώρα αλλά και στα Χανιά.»

Επίσης από την πλευρά της το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου, εκλεγμένη με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ κα Μαρία Γιαννάκη έκανε λόγο για αντιεκπαιδευτικά μέτρα τα οποία έχουν ψηφιστεί το τελευταίο διάστημα και θέλουν σήμερα παιδιά αμόρφωτα, στοιβαγμένα σε πολυπληθή τμήματα ώστε εύκολα μετά την σχολική τους ζωή να γίνονται βορά στις ορέξεις του κεφαλαίου και της αγοράς.

Τέλος από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Βασίλης Λιόντος είπε πως το αίτημα για μόνιμους και μαζικούς διορισμούς 25.000 εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι απολύτως αναγκαίο να ικανοποιηθεί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook