Χανιά | Στους δρόμους το ΠΑΜΕ για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

χανιά-στους-δρόμους-το-παμε-για-το-πολ-635755

Αγωνιστές κινητοποιήσεις από τα σωματεία εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και στα Χανιά εν όψη της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της γ’ αξιολόγησης, το οποίο αναμένεται – ίσως και εντός της ημέρας – να κατατεθεί στη Βουλή προκειμένου να ψηφιστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε από εκπροσώπους των συνδικάτων τονίσθηκε μεταξύ άλλων πως πρέπει, «η κυβέρνηση που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο – φωτιά,  τις επόμενες ημέρες να πάρει δυναμική απάντηση.

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή απεύθυναν σε εργαζόμενους, εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο κ. Φώτης Ρηγανάκος πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέλος της Διοίκησης του ΕΚ.Χ και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Χανίων, ο κ. Θωμάς Σαριδάκης Αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, η κα Άντζελα Αλαμάνου, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Τροφίμων και Ποτών, ο κ. Δημήτρης Βολακάκης πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο κ. Σήφης Αποστολάκης πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού Χανίων.

Οι κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συγκέντρωση την Τετάρτη στις 18:30  το απόγευμα στο ΕΚΧ και πικετοφορία σε γειτονιές της πόλης, συγκέντρωση την Παρασκευή, ημέρα απεργίας, στις 11 το πρωί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και την Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, συλλαλητήριο στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία των Νέων Καταστημάτων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook