Χανιά | Σοκ! Της έφυγε το αμάξι και τραυμάτισε τον γιό της | Photos

χανιά-σοκ-της-έφυγε-το-αμάξι-και-τραυμ-584422

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στα Λενταριανά Χανίων, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ένα μικρό παιδί.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στη διασταύρωση των οδών Δημήτρη Μιχελογιάννη και Τζιτζιφιανάκη, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το μαύρο αυτοκίνητο που διακρίνετε στη φωτογραφία του zarpanews.gr, άρχισε να κινείται προς τα πίσω τραυματίζοντας το 8χρονο αγοράκι που είναι γιος της οδηγού.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο ήταν και η γιαγιά του μικρού παιδιού, που προσπάθησε να το αρπάξει, αλλά το αυτοκίνητο τη χτύπησε και έπεσε στον κήπο, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί -εκτός μερικών επιφανειακών εκδορών.

Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα πίσω για λίγα μέτρα και συγκρούστηκε με ένα έτερο όχημα που ανέβαινε την οδό.

Το τρομακτικότερο όλων είναι ότι στο πίσω κάθισμα, καθόταν ένα ακόμα αγοράκι μικρότερης ηλικίας, που δεμένο στο ειδικό καρεκλάκι, έζησε όλη τη φρίκη του ατυχήματος μέχρι της στιγμή που το αμάξι προσέκρουσε σε τοιχάκι, ενώ χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να το απεγκλωβίσουν.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων και άνδρες της αστυνομίας που θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα του ατυχήματος.

Εξαγριωμένοι πάντως φαίνεται να είναι κάτοικοι της περιοχής που με αφορμήτο περιστατικό, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια το ζήτημα της πεζοδρόμησης της οδού Τζιτζιφιανάκη, που αν και έχει προαναγγελθεί πολλάκις όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr, ακόμα δεν γίνεται.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook