Χανιά | Πόλεμος ανακοινώσεων Νάνσυς – Βάμβουκα για «τα μάτια» της Κωτσάκη

χανιά-πόλεμος-ανακοινώσεων-νάνσυς-β-289364

Νέα απάντηση για το θέμα των παιδικών σταθμών, έστειλε η δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, Νάνσυ  Αγγελάκη, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου Τάσου Βάμβουκα  (ΕΔΩ), ο οποίος κάλυψε πλήρως τους χειρισμούς της προέδρου της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, Αμαλίας Κωτσάκη.

«Με την χθεσινή απάντησή της σε δήλωσή μας σχετικά με την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών ευθύνης της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, η Δημοτική Αρχή των Χανίων ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας αφού:

-Για τον Παιδικό Σταθμό Ακρωτηρίου, ούτε λόγος…

– Παραδέχεται την κατάργηση του τμήματος στον παιδικό σταθμό Ελευθερίου Βενιζέλου.

– Οι θέσεις εργασίας μέχρι το 2014 ανέρχονταν στις 37. Για το 2015 ανανεώθηκαν 36. Από τις δύο νέες θέσεις που επρόκειτο να εγκριθούν, χάθηκε μία, όπως παραδέχεται η Δημοτική Αρχή. Άρα, πού είναι η ανακρίβεια; Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που έκλεισε το προαναφερθέν τμήμα;

– Οι συμβάσεις των εργαζομένων υπεγράφησαν στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 και ενώ οι εργαζόμενοι είχαν ξεκινήσει ήδη την εργασία τους από την 1η Σεπτεμβρίου 2015.

– Οι συντηρήσεις των Παιδικών σταθμών ξεκίνησαν μετά την έναρξη της λειτουργίας τους και ενώ τα παιδιά ήταν ήδη μέσα;

– Για δε τα οικονομικά προβλήματα, ναι μεν υπάρχουν (όπως παραδέχεται), αλλά οι ευθύνες επιρρίπτονται στο ΕΣΠΑ. Σαν να είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί η προβλεπόμενη δόση!

Όσον αφορά στην δήλωσή του περί αφάνειας….ο κ. Βάμβουκας λόγω έλλειψης επιχειρημάτων δεν πρωτοτύπησε και δυστυχώς επαναλαμβάνεται στο ίδιο μοτίβο ανάλογης απάντησής του στις 22 Ιουνίου 2015 (σε δήλωσή μας σχετικά με τα τεχνικά έργα του Δήμου).

Όσο και αν προσπαθεί να… δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εμείς δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς και να μην σχολιάζουμε τα δημοτικά τεκταινόμενα, ακόμη και αν εκείνος θέλει να ονειρεύεται διαλυμένες ομάδες!

Εμείς – του υπενθυμίζουμε- ότι θα είμαστε παρόν να εκφράζουμε τους προβληματισμούς μας και τους προβληματισμούς της κοινωνίας μας αλλά και να συνδράμουμε την Δημοτική Αρχή σε λύσεις προς όφελος των δημοτών μας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook