Χανιά | Πυροβόλησε τον πατέρα του με το αεροβόλο

χανιά-πυροβόλησε-τον-πατέρα-του-με-το-272866

Έβαλε στο σημάδι τον πατέρα του με το αεροβόλο. Ο λόγος για 27χρονο Χανιωτη, κάτοικο Πλατανιά που συνελήφθη το πρωί γιατί τα ξημερώματα σε καβγά που είχε με τον πατέρα του πυροβόλησε εναντίον του με αεροβόλο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «συνελήφθη, το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας, 29χρονος ημεδαπός, για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 72χρονου ημεδαπού και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (30.07.2015) τα ξημερώματα, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πλατανιά, ο 29χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών με τον 72χρονο πατέρα του, με τη χρήση αεροβόλου όπλου, Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας, συνελήφθη ο 29χρονος σήμερα (30.07.2015) το πρωί, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρησιμοποιηθέν όπλο.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook