Χανιά | Πτήση – μυστήριο από την αμερικάνικη βάση ως τη Μάλτα για 3 ελικόπτερα – Photo

χανιά-πτήση-μυστήριο-από-την-αμερικ-144753

elikoptera xaniaΕρωτήματα έχει προκαλέσει στους κατοίκους των νότιων παραλιών του νομού Χανίων η χαμηλή πτήση τριών ελικοπτέρων (δύο στρατιωτικών και ενός πολιτικού), λίγο μετά τις 6  χθες το απόγευμα.

Η αποστολή των τριών, αμερικανικών με βάση απόλυτα έγκυρες πηγές, ελικοπτέρων ήταν άγνωστη, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο των Χανίων, έχοντας υποβάλει σχέδιο πτήσης στον πύργο ελέγχου, χωρίς μάλιστα να ενημερωθεί το «Γ. Δασκαλογιάννης», αλλά μόνο η 115 Π.Μ.

Τα ελικόπτερα πέρασαν από τη Χώρα Σφακίων, κατευθύνθηκαν προς το Λουτρό (απ’ όπου και η φωτογραφία), πετώντας πολύ χαμηλά, έφτασαν μέχρι την Αγία Ρουμέλη και επέστρεψαν πίσω μετά από αρκετή ώρα, με κατεύθυνση την Ανώπολη, απ’ όπου κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο.

Τα τρία ελικόπτερα υπέβαλαν σχέδιο πτήσης από τη Γραμβούσα μέχρι και το σημείο ARLOS, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Μάλτας και FIR Αθηνών, περιοχή δηλαδή όπου και έχει προγραμματιστεί να γίνει η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας με τη μέθοδο της εν πλω υδρόλυσης.

Εύλογο λοιπόν είναι το ερώτημα του αν και κατά πόσο τα συγκεκριμένα τρία ελικόπτερα πέταξαν -πιθανώς- στην περιοχή που θα γίνει η υδρόλυση στο αμερικανικό πλοίο CAPE RAY ή ακόμη και αν πέταξαν πάνω από το αμερικανικό πλοίο, επιθεωρώντας το αρχικό στάδιο της διαδικασίας.

capecovercb

Πηγή: neatv.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook