Χανιά | Πολάκης : «Αήθης η επίθεση στην Μαρία Βλαζάκη»

χανιά-πολάκης-αήθης-η-επίθεση-στην-μ-252384

vlazakiΓια αήθη επίθεση στην Χανιώτισσα Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού αρχαιολόγο Μαρία Βλαζάκη κάνει λόγο με σχετικό του δελτίο τύπου ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε τη στοχοποίηση ανθρώπων, των οποίων η διαδρομή  και το υψηλό αίσθημα επαγγελματικής ευθύνης, είναι σε πλήρη αντιδιαστολή με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που εκπορεύονται από οργανωμένα συμφέροντα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αήθης επίθεση που δέχεται μέσω δημοσιευμάτων, η γνωστή και καταξιωμένη αρχαιολόγος  Μαρία Βλαζάκη, Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η κυρία Βλαζάκη, που είχε καρατομηθεί  από την θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού στις 27/10/2014,  έπειτα από μια φωτογραφική διάταξη του Υπουργού κ. Τασούλα, υπό τις ευλογίες του υπουργού  Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη,  επειδή αρνήθηκε να αξιολογήσει τους υπαλλήλους της, εξακολουθεί να αποτελεί στόχο συγκεκριμένων συμφερόντων που  σύντομα θα αποκαλυφθούν.

Σε μια προσπάθεια να φιμώσουν την κ. Βλαζάκη  και να σταματήσουν  τις έρευνες που διεξάγονται για  οικονομικές και διοικητικές ατασθαλίες, φοβούμενοι για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, κατέφυγαν στα γνωστά χαλκεία  τηρώντας για μια ακόμα φορά την γνωστή τακτική τους.

Η κυρία Βλαζάκη απολαμβάνει της εμπιστοσύνης όλων μας και η  ηθική και επαγγελματική της καθαρότητα  είναι  αναμφισβήτητη και αποδεδειγμένη.

Στις στρεβλώσεις και στα χτυπήματα κάτω από την μέση απαντάμε:  η αλήθεια μας θα καταπιεί το σκοτάδι του ψεύδους σας, για μια ακόμα φορά θα καταγραφείτε ως ελεεινοί συκοφάντες και θα λάβετε αυτό που σας αξίζει.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook