Χανιά | Πλήθος κόσμου στην έκθεση φωτογραφίας της ταινίας του Παντελή Βoύλγαρη, «Το τελευταίο σημείωμα» | Photos

χανιά-πλήθος-κόσμου-στην-έκθεση-φωτογ-600401

Πλήθος Χανιωτών έδωσε το παρών, στο Φιλολογικό Σύλλογο «Χρυσόστομο», στα εγκαίνια της έκθεσης με φωτογραφίες από την τελευταία ταινία του Παντελή Βούλγαρη, η οποία έλαβε διθυραμβικά σχόλια.
Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Μανώλης Μαυράκης, συμμετείχε ως ηθοποιός στην ταινία και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του τράβηξε πάνω από 2.000 φωτογραφίες, 180 από αυτές τις παραχώρησε για την έκθεση φωτογραφίας, η οποία πρόκειται να ταξιδέψει σε όλη την Κρήτη.
«Βρέθηκα τυχαία στην ταινία, πήγα για το casting, μου έδωσαν ένα καλό ρόλο και ρώτησα αν θα μπορούσα να βγάζω φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά ήταν κατηγορηματικοί. Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να βγάλω μία φωτογραφία και μόλις την είδε ο Παντελής, ο παραγωγός μου είπε ότι θα μου έδιναν οδηγίες για να τραβάω συγκεκριμένες εικόνες. Εννοείται πως δέχθηκα και έδωσα την ψυχή μου, γιατί αγαπάω τη φωτογραφία. Ήμουν εκεί σε κάθε γύρισμα, σκαρφάλωνα, έπεφτα στο πάτωμα, ήμουν κάτω από τραπέζια, καρέκλες», ανέφερε ο Μανώλης Μαυράκης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 10.00 – 13.00 & 18.00 – 21.00.
Στο Ρέθυμνο: Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στις 7 μ.μ. με ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10.00 – 13.00 & 18.00 – 21.00.
Στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου: Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ώρα 7 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγ. Νικολάου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και θα είναι καθημερινά ανοικτή τις ώρες 10.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook