Χανιά | Ο Αντώνης Παπαδεράκης αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Εμπορίου

χανιά-ο-αντώνης-παπαδεράκης-αναλαμβά-234643

papaderakis_antonisΟ γνωστός Χανιώτης Αντώνης Παπαδεράκης, αναλαμβάνει την νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, που υπουργός είναι ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Παπαδεράκης ήταν Νομαρχιακός Σύμβουλος με νομάρχη τον κ. Γιώργο Κατσανεβάκη και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Χανίων, ενώ  μέχρι πρόσφατα ήταν  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων.

Στις πρόσφατες εκλογές της  Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών του Νομού Χανίων,εξελέγη  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ.

Να σημειώσουμε πως στην ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου είναι μεταξύ άλλων,  οι κρατικές προμήθειες, το Παρατηρητήριο τιμών, τα Επιμελητήρια και διάφορες αναπτυξιακές δράσεις.

zarpa.gr

6 thoughts on “Χανιά | Ο Αντώνης Παπαδεράκης αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Εμπορίου

  1. Η αξιοκρατία θριαμβεύει.
    Το πελατειακό κράτος της Δεξιάς που έκοβε τις συντάξεις και τους μισθούς των ταλαίπωρων και την ίδια ώρα βόλευε τα δικά της παιδιά είναι παρελθόν.
    Τώρα επιτέλους Η Ελπίδα (του βολέματος) ήλθε…
    Πρώτη φορά Αριστερά…
    ΖΑΡΠ, ΖΑΡΠ και ξαναΖΑΡΠ
    Δεν καταλαβαίνουν ότι την ίδια ώρα που είναι άνεργοι χιλιάδες επιστήμονες με μεταπτυχιακά και διδακτορικά είναι πρόκληση να συνεχίζουν στην ίδια (καταδικασμένη από τον λαό) λογική της άλωσης του κράτους από τα κομματικά στελέχη;;;

  2. Μια χαρά…η εμπειρία του ως ιδιοκτητης φροντιστηρίου και οι σπουδές του ως φυσικός, θα είναι πολύτιμα για τους τομείς του τουρισμού, του εμπορίου, των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και της ανάπτυξης γενικότερα…Κρίμα, ούτε τα προσχήματα ( κάνα πτυχίο οικονομικών π.χ.) δεν κρατούν…

  3. Ο Αντώνης είναι μια προσωπικότητα ευρύτερης αποδοχής και ανεξάρτητα από την πολιτική του τοποθέτηση τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής και αναγνώρισης. Εξαιρετική επιλογή μπράβο του!

  4. ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΞΕΒΟΛΕΥΤΙΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΞΑΝ´Α ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΝΣΤΗΝ ΟΕΒΕΧ ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕ. ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook