Οι νικητές του 7ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Κρητικής Κουζίνας που έγινε στην Αγιά

οι-νικητές-του-7ου-παγκρήτιου-διαγωνισ-315045
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν αλλά και βοήθησαν στον 7ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Κρητικής Κουζίνας,που πραγματοποιήθηκε 27-29 Νοεμβρίου 2015 στον Εκθεσιακό χώρο Αγυιάς στα Χανιά.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

  • Κατηγορία:Νοικοκυρές,ελεύθερη συμμετοχή: «Γλυκό κουταλιού»

Χρυσό μετάλλιο:Τσακάκη Αμαλία

Αργυρό μετάλλιο:Δερμιτζάκη Χριστίνα/Κολομπάκη Χρυσούλα

  • Κατηγορία Α1:Zωντανό σκάλισμα σε λαχανικά με θέμα την Κρητική Γη

Χρυσό μετάλλιο:Περουλάκη Αργυρώ (Hotelier Education)

Αργυρό μετάλλιο:Κοσιδεκάκη Μαρία-Ιωάννα (Ακαδήμεια Σχολή Γεύσης)

Χάλκινο μετάλλιο:Jegiri Jurgen (Kappa studies)/ Βουργουτζή Ειρήνη (IEK ΞΥΝΗ Γλυφάδας)

  • Κατηγορία Α2:Ζεστό πιάτο με χόρτα εποχής της Κρήτης και καρέ από κατσίκι

Αργυρό μετάλλιο:Παπουτσάκης Εμμανουήλ

Χάλκινο μετάλλιο:Γλετζάκης Ιωσήφ

  • Κατηγορία Α3: «Κρητική τηγανιά» με χοιρινό λαιμό σε συνδυασμό με χόντρο ή ξυνόχοντρο και γραβιέρα ή καπνιστή γραβιέρα Κρήτης

Χρυσό μετάλλιο:Παπουτσάκης Εμμανουήλ

Αργυρό μετάλλιο:Δερμιτζάκη Ανθή

Χάλκινο μετάλλιο:Αμπαρτζάκης Εμμανουήλ

  • Κατηγορία Β1: Μικρό μενού από ομάδα δύο μαθητών: μία σαλάτα με χταπόδι και ένα κυρίως με βάση τα αρνίσια παϊδάκια

Χρυσό μετάλλιο: Παπαδεράκης Ηλίας &Καραντώνης Μιχαήλ (Hotelier Education)

Αργυρό μετάλλιο:Μυλωνάκης Κωνσταντίνος & Καναράκης Νικόλαος (Hotelier Education)/ Mπαλαλή Πηνελόπη & Πασαδάκη Μαρία (Aκαδήμεια Σχολή Γεύσης) / Λιαπάκης Γιάννης (μαθητής Γυμνασίου)

Χάλκινο μετάλλιο: Veisslari Xhoana & Γαβανάς Μιχαήλ (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας)/ Κουτεντάκης Ιωάννης & Κοϊνάκης Εμμανουήλ (Kappa studies)

  • Κατηγορία Β2:Ζεστό πιάτο με βάση το χοιρινό κρέας και ένα προϊόν από χαρούπι,χαρουπόμελο ή ζυμαρικό από χαρούπι ή αλεύρι χαρουπιού ή ακατέργαστο χαρούπι

Χρυσό μετάλλιο:Κουρμούλη Μαρίνα-Αικατερίνη (Kappa studies)

Αργυρό μετάλλιο:Βασιλείου Χρήστος (Hotelier Tourism Studies)/Μitev Giorgi (Κappa studies)

Χάλκινο μετάλλιο: Μανανεδάκης Νίκος (Hotelier Tourism Studies)/Karen Krohn (Grant)/ Κακογιάννη Μαρία (Ακαδημία Γαστρονομίας και Τουρισμού)

  • Κατηγορία Γ1:Σχολή της Χρονιάς στην Κρήτη

Μενού από σχολές 4 ατόμων/ομάδα:1 κρύο ορεκτικό,1 σαλάτα,1 κυρίως και 1 επιδόρπιο με βάση αποκλειστικά τα Κρητικά υλικά:Χόρτα εποχής ή μάραθα ή άγρια πράσα,Κουνέλι,Κατσικίσιο γάλα,Στάκα,πορτοκάλι

Χρυσό μετάλλιο:Λεβάκης Μιχαήλ-Γαβαλάκης Πέτρος-Βατσινά Αμαλία-Γαναδάκης Νικόλαος (Aκαδημία Γαστρονομίας και Τουρισμού)

Αργυρό μετάλλιο:Φρόκου Χριστίνα-Καρτσωνάκης Βαγγέλης-Δασκαλάκης Μιχαήλ-Παπαδάκης Μανώλης (Hotelier Tourism Studies)/Nιώτη Αγγελική-Λιοδάκη Σοφία-Μιχαλάκη Λαμπρινή-Φραγκιαδουλάκης Δημήτρης (Aκαδήμεια Σχολή Γεύσης)

Χάλκινο μετάλλιο: Lauwers Julian-Καναράκης Νικόλαος-Πλαβίδης Αβραάμ-Περουλάκη Αργυρώ (Hotelier Education)/Μερντάνι Αντελίνα-Δεσποτάκη Ιωάννα-Jegiri Jurgen-Καλαϊτζάκης Γιώργος (Kappa studies)

Ημέρα Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

  • Κατηγορία Δ-1:Παραδοσιακές πίτες,καλιτσούνια,ξεροτήγανα

Χρυσό μετάλλιο:Βεστάκη Ελευθερία

Αργυρό μετάλλιο:Κολομπάκη Χρυσή

Χάλκινο μετάλλιο:Μπιχάκη Κατερίνα

  • Κατηγορία Ε-1: «Κρητικό Πρωινό»:Ζεστό Κρητικό πιάτο με αυγά και απάκι σε παραδοσιακό σκεύος

Χρυσό μετάλλιο:Παπαρουσόπουλος Πασχάλης (Hotelier Education)/Φραγκιαδουλάκης Δημήτρης (Ακαδήμεια Σχολή Γεύσης)

Αργυρό μετάλλιο:Βασιλομιχελάκη Μαρία (Hotelier Education)/Λιαπάκης Γιάννης (μαθητής Γυμνασίου)

Χάλκινο μετάλλιο:Βολικάκη Παρασκευή (Hotelier Education)/Σαρρηγιάνης Φανούρης (Ακαδήμεια Σχολή Γεύσης)

  • Κατηγορία Ε-2:Ζεστό πιάτο με χοχλιούς

Χρυσό μετάλλιο:Μπαλαλή Πηνελόπη (Aκαδήμεια Σχολή Γεύσης)/Σχετάκη Στυλιανή (Hotelier Education)

Αργυρό μετάλλιο:Καπελάκη Ιωάννα (Kappa studies)/Μηλιαράκης Ελευθέριος (Hotelier Education)

Χάλκινο μετάλλιο:Πηγαδάς Κωνσταντίνος (Kappa studies)/Φρόκου Χριστίνα (Hotelier Tourism Studies)

  • Κατηγορία Ζ-1:Δημιουργία επιδορπίου βασισμένο στα εξής Κρητικά υλικά:μέλι και ανθότυρο

Χρυσό μετάλλιο:Βούλγαρη Κωνσταντίνα

Αργυρό μετάλλιο:Παπουτσάκης Εμμανουήλ

Χάλκινο μετάλλιο:Καζεράκη Μαρία

  • Κατηγορία Ζ-2:Παραδοσιακό πιάτο με βάση τον Βακαλάο ή Φτωχογιάννη

Χρυσό μετάλλιο:Αμπαρτζάκης Εμμανουήλ

Αργυρό μετάλλιο:Συμάκης Σύμων

Χάλκινο μετάλλιο:Ρουμπάκης Γεώργιος

  • Κατηγορία ΣΤ-1:Δημιουργία Κρητικού μενού με ορεκτικό,κυρίως,επιδόρπιο:υλικά από το Κρητικό παντοπωλείο

Αργυρό μετάλλιο:Μαραγκάκη Ελένη

  • Kατηγορία Η-1:Κρητικός Σεφ της Χρονιάς:Παραδοσιακό πιάτο με άγνωστα υλικά

Χρυσό μετάλλιο:Γρυντάκη Μαρία-Ελένη

Αργυρό μετάλλιο:Βούλγαρη Κωνσταντίνα

Χάλκινο μετάλλιο:Παπουτσάκης Εμμανουήλ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook