Χανιά | Οι εκδηλώσεις του Δήμου για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

χανιά-οι-εκδηλώσεις-του-δήμου-για-χρισ-192202

dentro_agoraΠλουσιότατο είναι το πρόγραμμα των φετινών Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

  • 24.12 (Δρόμοι Χανίων) 12.00 Κάλαντα στους δρόμους των Χανίων από τον Πολιτιστικό  Σύλλογο ΡΟΔΟ
  • 24.12 (Πλατεία Δημοτικής Αγοράς) 14.00 Απογευματινό Party !!! με το Μάνο Μαλαξιανάκη

Μάνος Μαλαξιανάκης (κιθάρα, φωνή) Λεωνίδας Βιγλάκης (τύμπανα) Νίκος Πλάνας (κιθάρα) Γιάννης Μακρόγλου (μπάσο)

  • 27.12 (Πλατεία Δημοτικής Αγοράς) 17.00  SANTA RUN – Οι Αη Βασίληδες της αγάπης!

Περίπατος  στην πόλη των Χανίων με στολές Άη Βασίλη,  κεράσματα από τα καταστήματα της διαδρομής και πολλή μουσική σε όλη την πόλη.

Σκοπός η ενίσχυση των συλλόγων Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

Μόνο για ενήλικες.

  • 28.12 (ΚΑΜ) 21.00 Μουσικό ταξίδι με το συγκρότημα VAMOS

Το VAMOS, νέο πολυμελές συγκρότημα, με μουσικούς διαφορετικής κουλτούρας αλλά κοινό πάθος για την καλή μουσική θα παρουσιάσουν έργα των Μ. Χατζιδάκι – Μ. Θεοδωράκη & ρεμπέτικα τραγούδια, τα οποία συνδυάζονται με φαντασία με επιτυχίες των N. Rota, K. Weil και Beatles.

Έντ. Αλέξης (βιολί), Ελ. Ορμιλιότου (βιολί), Ραίς Τσουρά (βιολί), Σπ. Ραφτάκης (τσέλο), Κ. Κεχράκος (κοντραμπάσο), N. Φραγκιαδάκης (πιάνο), Β. Παπαδάκης (κλαρινέτο), Πρ. Καραδελόγλου (κιθάρα, μαντολίνο, φωνή), Θ. Παπαθανασίου (κόρνο), Τέο Κραιβάνγκελ (εφώνιο), Άλ. Κιριτσένκο (κρουστά)

  • 28.12  (Θέατρο «Δημήρης Βλησίδης») 19.00 Ο Καραγκιόζης και οι εξωγήινοι

Παράσταση θεάτρου σκιών με το Νίκο Μπλαζάκη Έφτασαν κιόλας οι γιορτές και όλα είναι έτοιμα. Ο Πασάς τους έχει καλέσει όλους στο Σεράι. Όμως ένα παράξενο συμβάν θα τ’ανατρέψει όλα. Εξωγήινοι απήγαγαν τον Άη Βασίλη. Η δραπέτευση του παράφρονα επιστήμονα με τη βοήθεια του Ρομπότ Προκόπη, τρομοκρατεί όλη την περιοχή. Άραγε, θα βρεθεί ο Άη Βασίλης ώστε τα δώρα να μοιραστούν στην ώρα τους και να γλιτώσουν από τον παράφρονα Επιστήμονα;

  • 29.12  (ΚΑΜ)  19.00 Οι Αρχιτραγουδιστές της Νυρεμβέργης (Όπερα του Richard Wagner)

Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. Ο James Levine διευθύνει την επική  κωμωδία γύρω από μια ομάδα «τραγουδιστάδων»ν της Αναγέννησης, που ο διαγωνισμός τους στο τραγούδι ενώνει μια πόλη. Οι J. Reuter, J. Botha και A. Dasch είναι επικεφαλής της λαμπρής διεθνούς διανομής σ’ αυτή τη γοητευτική και επιβλητική γιορτή της δύναμης της μουσικής και της τέχνης.

Είσοδος : 18 € – 13 €

  • 29.12 (Οδός Κριάρη) 12.00 Μετά μουσικής ! στις 29 στην Κριάρη

Από τις 12 και μετά  η οδός Κριάρη πλημμυρίζει με μουσική και κέφι

  • 30.12  Πλατεία Σπλάντζιας  12.00  COSMONUTS: Rock στη Σπλάντζια

Progressive | Ambient Rock Με τους Γ. Πανηγυράκη (Κιθάρα), Π. Πανηγυράκη (Κιθάρα), Δ. Καπουράνη (Φωνή), Π.Κιάσσο (τύμπανα), Σ. Βαιγκούση (Πλήκτρα), Χ. Κλαριδόπουλο (Μπάσο).

  • 30.12 (Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης») 19.00  Τζωρτζ Όργουελ «Η Φάρμα των Ζώων»

Παιδικό Θέατρο OMMA STUDIO

Η μεταφορά στη σκηνή του διάσημου μυθιστορήματος του Όργουελ αποτελεί για όλους μας μιαν ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα εξαιρετικό λογοτεχνικό κείμενο που δε στοχεύει μόνον στην ψυχαγωγία  αλλά με τα μηνύματά του, μας βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα τη σκοτεινή εποχή μας. Γιατί το ευφυές αυτό παραμύθι που επηρέασε ουσιαστικά τη σκέψη του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.

  • 30.12  (ΚΑΜ)  21.00  Εορταστική συναυλία Φιλαρμονικής Δήμου Χανίων

F. Schubert, J. S. Bach, M. Ravel, P. Tchaikovsky, D. Shostakovich, J. Strauss, κλπ Διεύθυνση: Παύλος Μπαϊλάκης, Αρχιμουσικός

  • 31.12  (Πλατεία Δημοτικής Αγοράς)  12.00  Λύρες, Λαούτα και χοροί στην Αγορά

Συμμετέχουν οι παραδοσιακοί σύλλογοι : ΚΑΓΙΑΛΕΣ, ΖΑΛΟΣ,  ΑΡΟΔΑΜΟΣ,  ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ

Παίζουν οι :  Γιώργος Παντερμάκης (λαούτο), Χάρης Παντερμάκης (λύρα), Δημήτρης Τσούρτος (μπάσο), Στέλιος Οικονομάκης (κρουστά)

  • 31.12 Πλατεία Δημοτικής Αγοράς  22.00  Υποδεχόμαστε το Νέο Έτος με τους ήχους της Κρήτης με το Λεωνίδα Λαϊνάκη  και την παρέα του

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook