Χανιά |  Ξεκίνησε και συνεχίζεται στο ΤΕΙ Κρήτης το Θερινό Σχολείο «Electronics Beyond Silicon Era»

χανιά-ξεκίνησε-και-συνεχίζεται-στο-τ-252158

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε και συνεχίζεται στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά, στο διάστημα 1 – 8 Ιουλίου 2018, θερινό σχολείο με τίτλο “Electronics Beyond Silicon Era”.

Το σχολείο αυτό είναι το 6ο από μια σειρά εντατικών προγραμμάτων εβδομαδιαίας διάρκειας με αντικείμενο τα υλικά, τις διατάξεις και τα κυκλώματα, που θα χρησιμοποιηθούν στην μετά το πυρίτιο εποχή σε εφαρμογές των ηλεκτρονικών στις τηλεπικοινωνίες, στους υπολογιστές, στην ενέργεια, στη βιολογία και στην ιατρική.

Το σχολείο διεξάγεται στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus-Elbysier KA2 Action, το οποίο συντονίζεται από το ΤΕΙ Κρήτης, με τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Βαρσοβίας, του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Νέου Πανεπιστημίου Λισαβόνας και του Κέντρου Εφαρμογών Βιοηλεκτρονικής Προβηγκίας.

Οι διαλέξεις γίνονται στα Αγγλικά, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών στα Χανιά (Ρωμανού 3, Χαλέπα Χανίων) και είναι ελεύθερες για το ενδιαφερόμενο κοινό.

Για το πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ στα Χανιά www.chania.teicrete.gr και στην ιστοσελίδα του προγράμματος http://elbysier.chania.teicrete.gr, ή στα τηλέφωνα 28210-23020, 23041, 23029.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook