Χανιά | Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το πασχαλινό παζάρι του «Ορίζοντα» | Photos

χανιά-ξεκίνησαν-οι-προετοιμασίες-για-345727

Ο σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης Ορίζοντας, πάντα πρωτοπόρος στις εθελοντικές δραστηριότητες μέσα από το πολύχρονο έργο του για την στήριξη παιδιών με καρκίνο, ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το καθιερωμένο του πασχαλινό παζάρι που ετοιμάζεται σκορπίσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

orizontas2

orizontas7

orizontas4

orizontas1

Οι εθελοντές ετοιμάζουν πυρετωδώς τις χειροποίητες λαμπάδες τους γεμάτες χρώμα, φαντασία και μεράκι, ενώ ούτε φέτος θα λείπουν τα ανοιξιάτικα, πασχαλινά διακοσμητικά, οι πρωτότυπες κατασκευές και τα δώρα θα μπορούν να αποκτήσουν όσοι επισκεφθούν το πασχαλινό παζάρι.

orizontas14

orizontas12

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα θα διατεθούν, όπως πάντα για τις ανάγκες του συλλόγου.

orizontas6

orizontas8

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν την σκληρή δουλειά των εθελοντών και φυσικά τα πανέμορφα καλλιτεχνήματα που θα εντυπωσιάσουν φέτος όσους παρευρεθούν στο παζάρι. Η θέληση και η αγάπη για τα παιδιά είναι η κινητήριος δύναμη των εθελοντών που βάζουν τα δυνατά τους για να συνεχίσουν και φέτος το πολύχρονο και επιτυχημένο έργο τους.

orizontas11\

orizontas10

Να σημειωθεί ότι οι τιμές και φέτος θα είναι συμβολικές  για να μπορούν όλοι να διαθέσουν ένα μικρό ποσό για την αγορά κάποιων δώρων που υπάρχουν στο παζάρι.

orizontas5orizontas13

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook