Χανιά | Μπλακ άουτ ξανά σε Κατσαμπά και Αμπεριά και Χαλέπα

χανιά-μπλακ-άουτ-ξανά-σε-κατσαμπά-και-483909

Η φωτογραφία είναι από τα φανάρια στη διασταύρωση του Κατσαμπά και όπως καταλαβαίνετε οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή.

Χωρίς ρεύμα είναι αυτή την ώρα Κατσαμπάς, Αμπεριά και Χαλέπα. Το μοναδικό κτίριο που έχει ρεύμα στην περιοχή είναι το σούπερ μάρκετ SYNKA, προφανώς λόγω γεννήτριας.

Αγανακτισμένοι αναγνώστες που επικοινωνούν με το zarpanerws.gr δηλώνουν ότι στα γραφεία της ΔΕΗ δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα.

Σύμφωνα με το προϊστάμενο δικτύου ΔΕΔΔΕΗ, Γιώργο Πλοκαμάκη, εξαιτίας της υψηλής ζήτησης φορτίου, λόγω του κρύου, οι γραμμή «ζορίστηκε» με αποτέλεσμα να πέσει το ρεύμα. Ο ίδιος, διαβεβαιώνει πως το ρεύμα θα επανέλθει άμεσα σε Χαλέπα και Κατσαμπά και στις 10 περίπου το βράδυ στα Λενταριανά.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Μπλακ άουτ ξανά σε Κατσαμπά και Αμπεριά και Χαλέπα

  1. Αυτοί της ΔΕΗ μας δουλεύουν κανονικά εδώ άντεξε στο χιονια και κατέρρευσε τώρα που ανέβηκε η θερμοκρασία?? Που νομίζουν ότι απευθύνονται σε μπαμπουινους??? Έλεος πια τους χρυσοπληρώνουμε για το δικτυο και εν έτη 2017 να ήμαστε στο σκοτάδι?? Ντροπή τους και απο πάνω απαξιουν να σηκώνουν τα τηλέφωνα??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook