Χανιά | Με φορείς του εμπορικού κόσμου συναντήθηκε ο Βάμβουκας

χανιά-με-φορείς-του-εμπορικού-κόσμου-σ-145186

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο Εμπορικό – Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Όπως ανακοινώθηκε, «στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο κ. Μαργαρώνη και μέλη του Δ.Σ τόνισε ότι ως δημοτική αρχή θα σταθεί δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο με στόχο την αναβάθμιση της ζωής στην πόλη για κατοίκους και επισκέπτες. Σημείωσε ακόμη πως θα επιδιώξει τη δημιουργία μιας ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού, με τους παραγωγικούς φορείς της

Στη συνέχεια ο κ. Βάμβουκας συναντήθηκε με το προεδρείο και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νομού Χανίων, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει σειρά θεμάτων που αφορούν συνολικά τους επαγγελματίες του Δήμου.

Ο κ. Βάμβουκας, τέλος, είχε συνάντηση και με το προεδρείο του εμπορικού συλλόγου με τους οποίους συζήτησε ζητήματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση υποδομών στο κέντρο της πόλης, την αντιμετώπιση του  κυκλοφοριακού, κάτι που θα βελτιώσει την προσβασιμότητα κατοίκων και επισκεπτών  και ταυτόχρονα  θα διευκολύνει την λειτουργία  των καταστημάτων.»

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook