Χανιά | Μαύρες μπογιές, φωτιά, και απειλές | Ντου στην πολυκατοικία με τα γραφεία της Χρυσής Αυγής | Photos

χανιά-μαύρες-μπογιές-φωτιά-και-απειλ-435159
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Βανδαλισμοί και απειλές από άγνωστα άτομα, στους τοίχους και τις πόρτες των γραφείων της πολυκατοικίας που στεγάζονται και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο κέντρο των Χανίων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, βρέθηκαν όσοι εργάζονται και όσοι διατηρούν επαγγελματικούς χώρους, στους ορόφους της πολυκατοικίας επί της οδούς Εμμ. Γεωργακάκη στο κέντρο των Χανίων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Άγνωστα άτομα, εισέβαλαν τις βραδινές ώρες  στους χώρους του κτιρίου και πέταξαν μαύρη μπογιά στους τοίχους και τις πόρτες των γραφείων προκαλώντας σοβαρές καταστροφές.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προφανώς, στόχος των δραστών ήταν η Χρυσή Αυγή καθώς τα γραφεία της στεγάζονται στην συγκεκριμένη πολυκατοικία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι δράστες επίσης έβαλαν φωτιά στην πόρτα των γραφείων ενώ έγραψαν με μπογιά στον τοίχο και απειλητικό μήνυμα αφήνοντας παράλληλα την «υπογραφή τους».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Ήρθαμε και θα ξανάρθουμε»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων που ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ένοικοι των γραφείων είναι ανάστατοι από το νέο περιστατικό καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη πολυκατοικία γίνεται στόχος αγνώστων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Μαύρες μπογιές, φωτιά, και απειλές | Ντου στην πολυκατοικία με τα γραφεία της Χρυσής Αυγής | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook