Χανιά | Λία Τσαμουρτζή: «Ο στόχος όλων πρέπει να είναι το κοινό καλό»

χανιά-λία-τσαμουρτζή-ο-στόχος-όλων-π-201831

lia_tsamourtzi_kontaxaki1Ο στόχος είναι -και θα πρέπει να είναι για όλους- ένας: το κοινό καλό!» Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όλους δηλώνει στο zarpa.gr, η υποψήφια με τη Ν.Δ στα Χανιά κα Λία Τσαμουρτζή.

Στη συνέντευξη της στο zarpa.gr η κα Τσαμουρτζή είπε μεταξύ άλλων πως το σημαντικότερο πρόβλημα του τόπου είναι η ανεργία και σημειώνει ότι αν λυθεί το ζήτημα της εργασίας, σιγά σιγά θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και τα λοιπά προβλήματα.

Η συνέντευξη της κα Τσαμουρτζή στο zarpa.gr:

-Γιατί επιλέξατε να πολιτευτείτε  σε μια δύσκολη περίοδο για τη ΝΔ;

Τόσο η οικογενειακή παράδοση, όσο και η κοινή λογική επιτάσσουν να είμαστε προσηλωμένοι σε έναν και μόνο στόχο: Τη διάσωση της Ελλάδας, τη διάσωση των Ελλήνων και των Ελληνίδων από το αδιέξοδο που όλοι έχουμε βρεθεί. Δεν είναι εύκολος αγώνας, μα αντιθέτως είναι ουσιαστικός και πλέον ζωτικής σημασίας. Δύσκολος, με πολλά εμπόδια και μακρόχρονος δυστυχώς. Η ΝΔ είναι η μόνη δύναμη που έδρασε καταλυτικά ως προς το διέξοδο και η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί ότι κάτι καλό θα γίνει σε αυτό τον τόπο επιτέλους. Για να μην παρεξηγηθώ, η ΝΔ ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για λάθη του παρελθόντος, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει το «αλάθητο» όπως ευαγγελίζονται άλλοι ότι κατέχουν. Με απλά λόγια πίστεψα στη ΝΔ και συνεχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει.

-Ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών;

Ο στόχος είναι -και θα πρέπει να είναι για όλους- ένας: το κοινό καλό! Ελπίζω, αυτές οι εκλογές που έγιναν με τη βία, να βγάλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για τη χώρα. Πάνω απ’ όλα να αποτελούν επιλογή πίστης και συναίσθησης των ψηφοφόρων, και όχι επιλογή αντίδρασης και ματαιοδοξίας σάπιων υποσχέσεων.

-Γιατί να πιστέψουν οι πολίτες πως θα μπει επιτέλους η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης;

Το θέμα δεν είναι να το πιστέψουν οι πολίτες. Το θέμα είναι, αφενός να γίνει πραγματικότητα, αφετέρου οι ίδιοι οι Έλληνες να είναι μέρος τους σχεδίου για την ανάπτυξη της χώρας. Γιατί είναι άλλο να έρθει το ξένο κεφάλαιο και να μας εκμεταλλευτεί και άλλο να ξεκινήσει η ανάπτυξη στα δικά μας πόδια. Επιθυμώ και θα παλέψω για τη δεύτερη περίπτωση, μη αποκλείοντας βέβαια και τις εξωτερικές επενδύσεις.

-Πως ιεραρχείτε τα προβλήματα του τόπου;

ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ… Θέλω να δώσω ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή την κατάσταση, καθώς λόγω αυτής προκύπτουν πλείστα προβλήματα. Πραγματικά πιστεύω, πως αν λυθεί το ζήτημα της εργασίας, σιγά σιγά θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και τα λοιπά προβλήματα. Τώρα, προέχει η επιβίωση και επιβίωση δίχως εργασία δε γίνεται.

Βιογραφικό:

Είμαι άνεργη και μητέρα 3 αγοριών.

Γεννήθηκα και ζώ στα Χανιά , ενώ η καταγωγή μου είναι από τη Μικρά Ασία.

Σύζυγος μου είναι ο Γιώργος Κονταξάκης Δ/ντης στο Γ.Κ.Κ. Κρήτης Ι του Υπ.Δικαιοσύνης

Έχω σπουδάσει Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων.

lia_tsamourtzi_kontaxaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook