Χανιά | Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με ομιλητή τον Αντώνη Βγόντζα

χανιά-εκδήλωση-του-πασοκ-με-ομιλητή-το-282960

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΠΑΣΟΚ και η Δημοτική Οργάνωση Κισάμου διοργανώνουν εκδήλωση με ομιλητή τον δικηγόρο και πολιτευτή Αντώνη Βγόντζα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στο Δημαρχείο Κισάμου την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 7,30 το απόγευμα.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Αυτές οι εκλογές που δεν υπήρχε ανάγκη να γίνουν είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον τόπο. Ο Τσίπρας για άλλη μια φορά σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και το κόμμα του και όχι το συμφέρον της χώρας. Επτά μήνες είναι τελικά αρκετοί για να καταλάβει ο ελληνικός λαός πόσο αναξιόπιστος, ανίκανος και επικίνδυνος είναι για να κυβερνήσει τη χώρα. Υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο το επαχθέστερο όλων και χρέωσε τον ελληνικό λαό 14 δις επί πλέον από αυτά που θα πλήρωνε η χώρα, εάν η συμφωνία υπογραφόταν αμέσως μετά τις εκλογές. Η πολιτική του οδήγησε στα Capital Controls, στην αύξηση της κάθε μορφής φορολογίας και στη μείωση των συντάξεων εξαντλώντας τελικά τη χώρα, την οικονομία, τους πολίτες και, κυρίως, κάθε έννοια δημοσίου συμφέροντος. Τα σκισίματα του μνημονίου και η αλλοπρόσαλλη διαπραγματευτική τακτική του εξέθεσε τη χώρα και την κατέστησε αναξιόπιστη στους ετέρους μας. Κανείς άλλος πρωθυπουργός στη σύγχρονη ιστορία μας δεν έχει βλάψει τη χώρα τόσο πολύ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, με νέο ύφος, νέο λόγο, νέες προτάσεις, νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτιά του, θα συγκρουστεί με τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και με όλες τις εκδοχές του αριστερού λαϊκισμού. Με τη συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης, διαμορφώνει έναν τρίτο εναλλακτικό πόλο στο πολιτικό μας σύστημα.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση των φίλων και των μελών του ΠΑΣΟΚ στην Κίσαμο  ομιλητής θα είναι ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής Αντώνης Βγόντζας με καταγωγή από το Λασίθι. Ο Αντώνης Βγόντζας έχει πολύπλευρη μόρφωση και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου σε δίκες που διεκδίκησαν έναν ιδιαίτερο ρόλο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα και ως δικηγόρος υπερασπίστηκε κυρίως φοιτητές σε στρατιωτικά και πολιτικά δικαστήρια. Συνελήφθη κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, κακοποιήθηκε και φυλακίστηκε.

Νομικός Σύμβουλος και Διευθυντής του Νομικού Γραφείου του Ανδρέα Παπανδρέου στην τελευταία του θητεία ως Πρωθυπουργού συμμετείχε στην ομάδα υπεράσπισής του μαζί με τον Ευάγγελο  Βενιζέλο, πριν και κατά τη διάρκεια της δίκης στο Ειδικό Δικαστήριο. Αρθρογραφεί, σχολιάζει και γράφει σε τακτική βάση σε έντυπα πανελλαδικής και περιφερειακής κυκλοφορίας και έχει  συγγράψει πολλά βιβλία.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση για τα προβλήματα της επαρχίας Κισάμου.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook