Χανιά | «Αυτόνομη και ανοδική πολιτική πορεία» για τους Ανεξάρτητους Έλληνες

χανιά-αυτόνομη-και-ανοδική-πολιτική-160768

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τριήμερη επίσκεψη και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, στο πλαίσιο του πανελλαδικής περιοδείας, πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννης Μοίρας .  «Οι ΑΝ.ΕΛ. μπαίνουν σε μια νέα ανοδική τροχιά. Ο πήχης επιστρέφει στα επίπεδα της πραγματικής πολιτικής και εκλογικής μας επιρροής» εκτίμησε, προβλέποντας πολιτικές εξελίξεις που μπορούν να οδηγήσουν άμεσα σε εθνικές εκλογές, τις οποίες θεωρεί αναγκαίες καθώς, όπως είπε η κάλπη των Ευρωεκλογών κατέγραψε «μια τεράστια αναντιστοιχάι μεταξύ λαϊκής βούλησης και κυβερνητικής κατάστασης».

«Οι εκλογές πάντοτε δίνουν διέξοδο, ποτέ δεν αποτελούν αδιέξοδο. Είναι η γνήσια έκφραση των Ελλήνων πολιτών», είπε χαρακτηριστικά, διαπιστώνοντας ότι  «η πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αγγίξει την προκαθορισμένη έκβαση μιας βέβαιης αποτυχίας» και ότι πλέον έχουμε μπει σε μια  διαδικασία ανατροφοδότησης ανεργίας και ύφεσης.

«Κάποιοι βάζουν νερό στο κρασί τους τους για να κυβερνήσουν»

Σε ερώτηση του zarpa.gr για την πιθανότητα συμμαχιών σε περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδύναμη Κυβέρνηση, ο κ. Μοίρας είπε: «Στόχος είναι μια αυτόνομη, αυτοδύναμη, ανοδική πολιτική πορεία», από ‘κει και πέρα «Είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε με εκείνους που ενστερνίζονται και υϊοθετούν τις αδιαπραγμάτευτες θέσεις μας πάνω σε ζωτικής εθνικής και κοινωνικής σημασίας ζητήματα, όπως τα θέματα εξωτερικής πολιτικής που εμείς αποκαλούμε «εθνικά θέματα», στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης και κυρίως στο θέμα των δανειστών. Εμείς επιμένουμε ότι ένα μεγάλο κομμάτι του εξωτερικού χρέους είναι επαχθές και επονείδιστο και πρέπει να καταγγελθεί και να αποτιναχθει και ότι τα μνημόνια να σταματήσουν εδώ», εξήγησε και άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας ότι «κάποιοι, μπροστά στην προοπτική άσκησης εξουσίας ήδη έχουν αρχίσει να βάζουν νερό στο κρασί τους, ειδικά πάνω στα θέματα του χρέους, των μνημονίων και των δανειστών. Εμείς δεν κάνουμε πίσω σε ό,τι λέμε.

Περιοδεία στα Χανιά

Για τις επαφές που είχε στα Χανιά, ο κ. Μοίρας δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από τον βαθμό οργάνωσης, λειτουργίας και ετοιμότητας του κόμματος. Επίσης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με αιρετούς και εκπροσώπους φορέων, από τους οποίους ενημερώθηκε για ζητήματα αιχμής των πόλεων, νομών και περιφέρειας Κρήτης.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook