Χανιά | Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 22 Μαρτίου

χανιά-αντιφασιστικό-συλλαλητήριο-στ-131783

antifa 22mar keerfaΣύσκεψη για την προετοιμασία του αντιφασιστικού – αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου και των παράλληλων εκδηλώσεων που προγραμματίζεται για τις 22 Μαρτίου, συγκαλεί η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», μεθαύριο Πέμπτη 13 Μαρτίου, στις 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Η Ουκρανική  προειδοποίηση με την ανοχή της ΕΕ σε ενεργό κυβερνητικό ρόλο στους νεοναζί αλλά και το φρικιαστικό έγκλημα του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι με τους δώδεκα νεκρούς πρόσφυγεςκάνουν την 22 Μάρτη, ως παγκόσμια μέρα δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού, επίκαιρη όσο ποτέ.  Ήδη, στη Μ. Βρετανία, την Γαλλία, την Ισπανία,  τη Δανία, τη Πολωνία, την Ιρλανδία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Κύπρο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία αντιφασιστικά κινήματα και συνδικάτα βγαίνουν συντονισμένα στο δρόμο με μεγάλες διαδηλώσεις σε αρκετές πόλεις.

Στην Ελλάδα τα τρία αντιφασιστικά συλλαλητήρια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Χανιά στη Πλατεία Αγοράς στις 12.30 έχουν την στήριξη πλήθους φορέων.

Καλούμε σε κοινή δράση την Πέμπτη 13/3, 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο  τα συνδικάτα, τις οργανώσεις της αριστεράς, τις δημοτικές κινήσεις, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συλλογικότητες  και τις κοινότητες μεταναστών και Ρομά να βαδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι ενάντια στη φασιστική απειλή και τη ρατσιστική βία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook