Χανιά | «Ανακατεύει την τράπουλα» του Δήμου ο Βάμβουκας

χανιά-ανακατεύει-την-τράπουλα-του-δ-360921

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Χανίων αναμένονται τις επόμενες ώρες και όχι αργότερα από την Τετάρτη, με την αφορμή της λήξης της θητείας των αντιδημάρχων και του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντιδήμαρχοι απομακρύνονται, νέοι τοποθετούνται αλλά και παλιοί… επανακάμπτουν, στο σχήμα, στο οποίο φαίνεται να καταλήγει ο Δήμαρχος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr.

Δέκα μήνες μετά τον σαρωτικό ανασχηματισμό του περασμένου Απριλίου που άφησε εκτός τους Μανώλη Κεμεσίδη, Μανώλη Φραγκάκη και Μιχάλη Κοτζαμιχάλη, ο Τάσος Βάμβουκας είναι έτοιμος να προχωρήσει σε νέες αλλαγές, διατηρώντας όμως -απ’ ότι προκύπτει από το ρεπορτάζ- ανέπαφο τον «σκληρό πυρήνα» της ομάδας του, δηλαδή τη διαχείριση των οικονομικών, των τεχνικών έργων της κοινωνικής πολιτικής και του πολιτισμού.

Ακόμη, ο Μανώλης Αδοντάκης, εξακολουθεί να αποτελεί επιλογή του Δημάρχου για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι αυτός που θα προταθεί για ψήφιση από το Σώμα στην ειδική συνεδρίαση της ερχόμενης Κυριακής.

zarpanews.gr

 

2 thoughts on “Χανιά | «Ανακατεύει την τράπουλα» του Δήμου ο Βάμβουκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook