Χανιά | «Αγανάκτησαν» με τους γαϊδουρίστας οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου και μοίρασαν κλήσεις! | Photos

χανιά-αγανάκτησαν-με-τους-γαϊδουρί-589214

Αγανακτισμένοι και οι ίδιοι οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χανίων από την κατάσταση στους δρόμους της πόλης, θέλησαν να δώσουν ένα «μάθημα» στα κακώς κείμενα και σε όσους γαϊδουρίστες συνάντησαν στο δρόμο τους.

Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα Χωρίς Αυτοκίνητο, οι μαθητές έδωσαν «κλήσεις» σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, σε οδηγούς που έχουν παρκάρει σε ράμπες αναπήρων, πεζόδρομους κλπ.:

«Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα Χωρίς Αυτοκίνητο και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χανίων βγήκαμε στους δρόμους και δώσαμε κλήσεις! Ναι, και μαλιστα ήταν ροζ! Αμάξια σε πάρκα, σε πεζοδρόμια, σε πεζόδρομους, σε ράμπες αναπήρων και στάσεις λεωφορείων. Είχαμε και αναπηρικό αμαξίδιο και νιώσαμε τι σημαίνει να είσαι εγκλωβισμένος.

Είχαμε και καροτσάκι μωρού και βιώσαμε τι σημαίνει να μη χωράς πουθενά. Είδαμε όμως και αρκετό σεβασμό σε ράμπες και θέσεις αναπήρων και πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάτι γίνεται στην οδική συμπεριφορά του Χανιώτη οδηγού. Εμείς σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες μας και τα συμπεράσματα δικά σας!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook