Χανιά | Έπιασαν τους κλέφτες της ταμειακής μηχανής

χανιά-έπιασαν-τους-κλέφτες-της-ταμεια-308469

Συνελήφθησαν, δύο  άτομα για κλοπή και απόπειρα κλοπής, στα Χανιά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας που έχει ως εξής:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (04.12.2015) τα ξημερώματα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 23χρονος ημεδαπός και 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, σήμερα (04.12.2015) τα ξημερώματα, ο 23χρονος με τον 25χρονο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, και συνελήφθησαν κατά το χρόνο που είχαν αφαιρέσει από κοινού, συρτάρι ταμειακής μηχανής από κατάστημα ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 194 ευρώ. Αφαιρεθέν αντικείμενο και χρηματικό ποσό αποδόθηκαν στον παθόντα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 23χρονος με τον 25χρονο, κατά τις νυχτερινές ώρες της 01.12.2015 προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων , ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook