Χαμός στο Ηράκλειο στα εγκαίνια του H&M | Photos

χαμός-στο-ηράκλειο-στα-εγκαίνια-του-hm-pho-393449

Το δεύτερο κατάστημά της στην Κρήτη εγκαινίασε η γνωστή αλυσίδα Η&Μ ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια του καταστήματος στα Χανιά.

Τα εγκαίνια του καταστήματος στην 25ης Αυγούστου 64-66, έγιναν την Πέμπτη 7 Ιουλίου, με ένα ξεχωριστό πάρτι και πολλές εκπλήξεις.

hm2Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε τους χιλιάδες παρευρισκόμενους με μια εκρηκτική, live εμφάνιση ενώ ακολούθησε DJ set από τους Λευτέρη και Χάρη Καλλέργη. Την κορδέλα έκοψαν η Store Manager, Αθηνά Τσαΐνη και η Department Manager, Μαρία Δρακονάκη.

hm3Το νέο 3όροφο H&M κατάστημα των 1.600 τ.μ. προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα – συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, H&M+, Underwear και Accessories – και άνοιξε τις πόρτες του με την παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής που συμπεριλαμβάνει κομμάτια με μποέμ επιρροές και με έμφαση στα μακριά αέρινα φορέματα και καφτάνια με χειροποίητες λεπτομέρειες.

hm4

0682«Το Ηράκλειο αποτελούσε πάντοτε ένα στρατηγικό στόχο για εμάς και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε πλέον να προσφέρουμε σε ένα τόσο εμπορικό σημείο της πόλης, ένα τόσο ολοκληρωμένο και όμορφο κατάστημα στους πελάτες μας. Το άψογο αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα είναι απόρροια της ομαδικής δουλειάς και του πάθους μας για μόδα και υψηλή ποιότητα. Βασικό συστατικό της επιτυχίας μας τα νέα ταλέντα που πλέον ανήκουν στην ομάδα της Η&Μ,» δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

0165

0146

0006

0019

0024

0464

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 34 καταστήματα σε 13 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδο και Χανιά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook