Φθηνότερο σπίτι θα νοικιάσει κάποιος στο Κολωνάκι απ΄ ότι στα Χανιά | Δείτε τον αποκαλυπτικό πίνακα

φθηνότερο-σπίτι-θα-νοικιάσει-κάποιος-733366

Φθηνότερο σπίτι θα νοικιάσει κάποιος στο Κολωνάκι απ΄ότι στα Χανιά.

Αυτό προκύπτει από σχετική έρευνα που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου από την δημοφιλή ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, την Spitogatos.gr.

Όπως προκύπτει από την έρευνα οι τιμές των φοιτητικών κατοικιών έχουν αυξηθεί σημαντικά σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ιδιαίτερα σε όσες παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον.

Ειδικότερα και σε ότι αφορά στα Χανιά, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας η μέση τιμή ενοικίασης φθάνει στα 458 ευρώ και είναι η υψηλότερη στην επικράτεια.

Οι λόγοι αυτής της εξέλιξης, τουλάχιστον για τα Χανιά έχουν να κάνουν με το ότι πολλοί ιδιοκτήτες προτιμούν να διαθέτουν τα ακίνητά τους προς βραχυπρόθεσμη/τουριστική ενοικίαση, μιας και υπολογίζουν ότι αυτό τους συμφέρει οικονομικά. Αυτή η τάση έχει ξεκινήσει τα τελευταία 3-4 χρόνια στην Ελλάδα και ολοένα και αυξάνεται, και οι τιμές των ενοικίων σε πολλές περιοχές έχουν ξεπεράσει ακόμα και τα προ κρίσης επίπεδα.

Τα στοιχεία του πίνακα με τις τιμές των ενοικίων σε όλες τις περιοχές της χώρας αποκαλύπτουν την πραγματικότητα:

 

Με πληροφορίες από huffingtonpost.gr

4 thoughts on “Φθηνότερο σπίτι θα νοικιάσει κάποιος στο Κολωνάκι απ΄ ότι στα Χανιά | Δείτε τον αποκαλυπτικό πίνακα

  1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ .. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 20 ΚΑΙ 25 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ Π0 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΑΝΕ 60 ΚΑΙ 70 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΛΠ

  2. Κι επειδη καποιος παιρνει 700 και 800 ευρω το μηνα πρεπει να δινει σχεδον ολο το μηνιατικο στο νοικι;Για σοβαρευτειτε επιτελους!Κι αυτοι που παιρνουν εποχιακα 60 και 70 ευρω που λετε,την παραλια την βλεπουν με το κιαλι αφου δουλευουν!Ξεκαβαληστε το καλαμι σας γιατι καποια στιγμη θα σας μπει!Τα πρωτα ραβασακια της εφοριας για τα αδηλωτα έσοδα απο airbnb εχουν αρχισει να καταφτανουν!

  3. Κωστή που δίνουν μεροκάματο 60-70 ευρώ να πάω κι εγω; Κατά τα άλλα συμφωνώ, δικο μου το σπίτι, πληρώνω τους φόρους μου και πάντα ισχύει ο νόμος της προσφορας και της ζητησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook