Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στα Χανιά με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Αγοραστάκης | Ηχητικό

υποψήφιος-αντιπεριφερειάρχης-στα-χα-125722

Agorastakis GiorgosΟμόφωνη στήριξη από τα όργανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβε ο πρώην αντινομάρχης Χανιών, κ. Γιώργος Αγοραστάκης κι έτσι, θα είναι εκείνος που θα διεκδικήσει την εκλογή του ως αντιπεριφερειάρχης Χανίων, εάν Περιφερειάρχης εκλεγεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κριτσωτάκης.

Το όνομα του κ. Αγοραστάκη ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό καθώς είναι ένα πρόσωπο που και προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεντρώνει πολύ μεγάλη αποδοχή μέσα στο κόμμα.

«Στρατεύομαι στον αγώνα για την ανατροπή της καθοδικής πορείας της χώρας μας και την ανόρθωση του τόπου μας», δήλωσε ο ίδιος, ενώ λίγο νωρίτερα, μιλώντας στον SUPER FM, τόνισε την ανάγκη ανατροπής των ακολουθούμενων πολιτικών που έχουν οδηγήσει τη χώρα στη σημερινή κατάσταση και κάλεσε τους Χανιώτες σε συμπόρευση στον αγώνα αυτόν.

 

2 thoughts on “Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στα Χανιά με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Αγοραστάκης | Ηχητικό

  1. Τεχνοκράτης ο ΑΓΟΡ με παρελθόν στη Νομαρχία επί Κατσανέβα αλλά στις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές έφαγε «μαύρο» στον Δήμο Πλατανιά.
    Τώρα οι ΣΥΡΙΖΑιοι επενδύουν στο διαφαινόμενο «ρεύμα» του κόμματος.
    Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αρκεί μόνο το «ρεύμα» καθώς οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν μόνο πολιτικά κίνητρα στην ψήφο τους.

  2. Κάποιοι εδώ μέσα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ενώ από το 2010 έχουν περάσει 4 χρόνια, πολιτικά έχουν περάσει τουλάχιστον 30. Στις εκλογές του 2010 το ΠΑΣΟΚ μόλις είχε κερδίσει τις εκλογές με 43%. Σήμερα πλέον και επίσημα δεν υπάρχει και στην θέση του έχουν φυτρώσει δέντρα που μοιάζουν περισσότερο με θάμνους. Εδώ ολόκληρος Κουράκης με 70% από τον πρώτο γύρο το 2010 και ξεκίνησε στις δημοσκοπήσεις με 25-28%. Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι προβλέπουν ότι οι αναποφάσιστοι θα συμπεριφερθούν όπως τόσα χρόνια. Ότι θα πάνε προς τον πρώτο στο τέλος. Αλλά πλέον οι περισσότεροι αναποφάσιστοι είναι από οργή . Και αυτή η οργή θα γίνει έκρηξη στην κάλπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook