Υποχρέωσε τους φοιτητές να γδυθούν μέσα στην τάξη για να πάρουν πτυχίο!

υποχρέωσε-τους-φοιτητές-να-γδυθούν-μέ-247742

studentsΓια τους περισσότερους μαθητές δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τις τελικές εξετάσεις για το πτυχίο. Φανταστείτε τώρα ότι για να περάσετε τις εξετάσεις, θα έπρεπε να σταθείτε εντελώς γυμνοί υπό το φως των κεριών μέσα στην τάξη. Όχι μόνο μπροστά στην τάξη αλλά και μπροστά στον καθηγητή σας.

Στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια αυτή η γυμνή εξέταση είναι ένα υποχρεωτικό μάθημα για τις σπουδές του τμήματος «Visual Art». Αλλά δεν φτάνει μόνο η γύμνια, οι φοιτητές πρέπει να κάνουν χειρονομίες που θα εκφράζουν τον ερωτικό εαυτό τους.

Η μητέρα μιας φοιτήτριας εξέφρασε την έντονη οργή της δημοσίως όταν η κόρη της την ενημέρωσε τι περιλάμβανε η τελική εξέταση, την οποία πέρασε.

Η εξοργισμένη μητέρα δήλωσε ότι αυτή η απαίτηση, την οποία ονόμασε διαστροφή δεν ήταν σαφής κατά την έναρξη των μαθημάτων ή κατά την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο. Πρόσθεσε ότι ένιωσε αηδία με αυτή την εξέταση, στην οποία όλοι οι μαθητές και ο καθηγητής γδύνονται στο φως των κεριών μέσα στην τάξη.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο καθηγητής Ρικάρντο Ντομίγκεζ επιμένει ότι δεν έχει δεχτεί κανένα παράπονο για την προχωρημένη αυτή μέθοδο διδασκαλίας, κατά τη διάρκεια των 11 ετών που διδάσκει αυτό το μάθημα. «Η γύμνια είναι ο τυπικός καμβάς για την τέχνη του σώματος» είπε ο καθηγητής. «Είναι πολύ ελεγχόμενο και αν οι φοιτητές νιώσουν άβολα, μπορούν να μην πάρουν το μάθημα».

Σύμφωνα με την περιγραφή του μαθήματος στην ιστοσελίδα της σχολής, οι μαθητές «χρησιμοποιούν την αυτοβιογραφία, το όνειρο, την εξομολόγηση, τη φαντασία ή άλλα μέσα για να εφεύρουν τον εαυτό τους με ένα νέο τρόπο.

thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook