Τόμας Πρωτόπαπας | Στην Αγγλία η κηδεία του ηθοποιού | Φεύγει από την Ελλάδα η οικογένειά του

τόμας-πρωτόπαπας-στην-αγγλία-η-κηδεία-63737

tomas12

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα, η οικογένειά του αποφάσισε τα διαδικαστικά για την κηδεία του ηθοποιού

Σύμφωνα με το Star, την Παρασκευή (24/5) ή το Σάββατο (25/5) θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Ελλάδα όπου θα παραβρεθούν φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Τόμας.

Η κηδεία, ωστόσο, θα γίνει στην Αγγλία στον οικογενειακό τάφο της μητέρας του ηθοποιού, Άλισον.

Η οικογένεια του Τόμας, θα μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία όπου ζει ο άλλος γιος, Μάνος, καθώς δε θέλουν πλέον να ζουν στην Ελλάδα μετά από όλα αυτά.

Γ. Αλαμάνος: «Ζούμε ένα δράμα»

Συντετριμμένος ήταν ο ιατρός του ηθοποιός, Γιάννης Αλαμάνος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι κάθε φορά που «χάνουν» έναν νέο σε ηλικία ασθενή, υποφέρουν.

«Αυτό το παιδί ήρθε στην Εντατική, με βαρύτατα τραύματα. Πρέπει να καταλάβετε, πως αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ, ζούμε ένα δράμα. Κάθε φορά που χάνουμε ένα παιδί, νιώθουμε το ίδιο. Μάλιστα πριν από τρεις μέρες χάσαμε άλλο ένα. Υποφέρουμε. Είμαστε και εμείς γονείς και δεν μπορούμε να μην μπούμε στη θέση των γονιών του Τόμας. Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι όλοι. Είναι πολύ δύσκολες στιγμές», είπε.

Αττική Οδός: Ανακοίνωση για τον θάνατο του Τόμας

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρία «Αττικές διαδρομές Α.Ε» της οποίας βαν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Τόμας Πρωτόπαπα το οποίο ήταν σταματημένο στη δεξιά λωρίδα προκαλώντας του βαρύτατες κακώσεις και στη συνέχεια το θάνατό του.

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε κι εμείς τον Τόμας Πρωτόπαπα και παρακαλούμε την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του να δεχθούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των εργαζομένων της εταιρίας μας.

Είναι τραγική ειρωνεία ότι ένα βαν της εταιρίας μας, από αυτά που σπεύδουν σε βοήθεια στους χρήστες του δρόμου έμελλε να εμπλακεί στο δυστύχημα που τελικά στέρησε τη ζωή στον Τόμας.

Δυστυχώς όμως, όπως έχει δείξει η διεθνής εμπειρία, ακόμη και το πιο άψογο ιστορικό, ο μεγαλύτερος επαγγελματισμός στη λειτουργία και διαχείριση συμβάντων, οι συνεχείς βελτιώσεις και επικαιροποιήσεις μέσων και διαδικασιών και τα πιο προηγμένα τεχνολογικά ή τεχνικά μέσα δεν επαρκούν για να προλάβουν και να αποκλείσουν το ανθρώπινο λάθος που φέρνει μια κακή στιγμή.

Η δέσμευση και ο επαγγελματισμός στη διεκπεραίωση του έργου μας ήταν και συνεχίζει να είναι αποστολή μας, όχι άλλοθι για μία ανθρώπινη ζωή που χάθηκε και για τον πόνο που μένει πίσω», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Πηγή: cosmo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook