Τραγικό: Το πτώμα εξαφανισμένου από το 2004 αγοριού, βρέθηκε στο αυτοκίνητο της μητέρα του!

τραγικό-το-πτώμα-εξαφανισμένου-από-το-2-262477

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Βιρτζίνια έκαναν μια μακάβρια ανακάλυψη, καθώς διενεργούσαν έναν έλεγχο ρουτίνας. Σε έρευνα που έκαναν, στο φορτηγό της Τόνια Σλέιτον, ανακάλυψαν, ό,τι είχε απομείνει από το πτώμα του 13χρονου γιου της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί δέκα χρόνια πριν!

Η σύλληψη έγινε στις 6 Ιουνίου, απλά για το γεγονός πως η 44χρονη έκρυβε ένα πτώμα στο φορτηγό της, καθώς δεν είχε γίνει ταυτοποίηση.

Πριν από λίγες μέρες, βγήκαν τα αποτελέσματα που έλεγαν ότι το πτώμα ανήκε στον Κουίνσι Τζαμάρ Ντέιβις, γιο της Τόνια Σλέιτον, η οποία έχοντας στο παρελθόν καταδικαστεί για απόπειρα πυροβολισμού κατά του πρώην της, περιμένει τις νέες κατηγορίες.

Ο μικρός Κουίνσι εθεάθη τελευταία φορά το 2004, όταν πήγαινε στην έβδομη τάξη του δημοτικού σχολείου της Βιρτζίνια.

Η οικογένειά του, δεν υπέβαλλε ποτέ αίτημα αγνοουμένου. Ούτε καν οι καθηγητές του ανέφεραν ποτέ ότι δεν εμφανιζόταν στα μαθήματα. Ακόμα προσπαθούν οι ερευνητές να καταλάβουν πως κατάφερε να εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη.

Η όλη ανακάλυψη έγινε όταν η αστυνομία έκανε έλεγχο στο φορτηγό της Σλέιτον και από τη στιγμή που βρήκε ότι η πινακίδα κυκλοφορίας της δεν υπήρχε στη βάση δεδομένων, έπρεπε να γίνει κατάσχεση. Κάνοντας απογραφή, πριν το αυτοκίνητο παρθεί από γερανό, οι αστυνομικοί βρήκαν μια μαύρη σακούλα, στην οποία η Σλέιτον είπε πως υπήρχαν ρούχα μέσα.

Όταν όμως ο αστυνομικός άνοιξε τη σακούλα, βρήκε ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Η Σλέιτον είχε εκτίσει τετραετή ποινή φυλάκισης το 2007 γιατί είχε προσπαθήσει να πυροβολήσει τον τότε σύντροφό της. Η αιτία ήταν το γεγονός ότι είχε προσπαθήσει να τη χωρίσει, κάτι που δεν πήρε και πολύ ελαφριά και του αποκρίθηκε «Δεν θα φύγει κανείς μας από δω» ξεκινώντας παράλληλα να πυροβολεί.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook