Το ΣΔΟΕ έβαλε λουκέτο σε beach bar στο Λιτόχωρο που τραγουδούσε ο Ρέμος

το-σδοε-έβαλε-λουκέτο-σε-beach-bar-στο-λιτόχωρ-84324

antwnis remos Άλλο ένα «λαυράκι» έβγαλαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ που συνεχίζουν τους ελέγχους σε όλη την Ελλάδα για τον εντοπισμό κρουσμάτων φοροδιαφυγής και μη έκδοσης αποδείξεων.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των ελεγκτών μπήκε ένα beach bar στο Λιτόχωρο Πιερίας, όπου ήταν προγραμματισμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ εμφανίστηκαν ως πελάτες και διαπίστωσαν ότι δεν κόβονταν αποδείξεις για τα δεύτερα ποτά των πελατών του καταστήματος. Έτσι το πρωί του Σαββάτου προχώρησαν στην επιβολή 48ωρου λουκέτου όπως ο νόμος προβλέπει σε περιπτώσεις μη έκδοσης περισσότερων από δέκα αποδείξεων ενώ συγχρόνως ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας υπηρεσίας της περιοχής.

Σημειώνεται ότι τη συναυλία διοργάνωναν από κοινού ένας τοπικός σύλλογος και ο καταστηματάρχης. Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχει μπει και ο τοπικός σύλλογος καθώς εξετάζεται αν είχε πάρει απαλλαγή, όπως έχει δικαίωμα, για δύο εκδηλώσεις το χρόνο.

Από την πλευρά του ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε μέσω Twitter γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό:

remos tw

Πρόκειται για το τρίτο κρούσμα φοροδιαφυγής σε συναυλία γνωστού τραγουδιστή καθώς είχαν προηγηθεί οι περιπτώσεις του Πιάνου Κιάμου στη Χαλκιδική και του Γιάννη Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη, αν και σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν ευθύνονται οι καλλιτέχνες.

 

Πηγή: protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook