Το πρώτο άλμπουμ του Τσίπρα από τα ταξίδια του στην Ευρώπη | Photos

το-πρώτο-άλμπουμ-του-τσίπρα-από-τα-ταξί-216636

tsipras tajidiaΦωτογραφίες από την πρώτη περιοδεία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανέβασε στο Facebook ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος τον συνοδεύει σε όλα τα ταξίδια του. Ο κ. Παππάς αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα και φωτογραφίες μέσα από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, από στιγμές που ο πρωθυπουργός συσκέπτεται με τους στενούς συνεργάτες του εν πτήσει, ανάμεσα στις κρίσιμες συναντήσεις του με ηγέτες ευρωπαϊκών χωρών. 

Ο πρωθυπουργός συνομιλεί με τον υπουργό Οικονομικών, αλλά και με τον υπουργό Επικρατείας, στο ταξίδι προς τις Βρυξέλλες και την Κύπρο, αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση στη φωτογραφία φαίνεται ο υπουργός Οικονομικών να μιλάει και οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Παππάς να τον παρακολουθούν με προσοχή. Βρίσκονται στην πτήση για τις βελγική πρωτεύουσα το μεσημέρι της 11ης Φεβρουαρίου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του έκτακτου Eurogroup εκείνης της ημέρας και ένα εικοσιτετράωρο σχεδόν πριν την πρώτη συμμετοχή του κ. Τσίπρα σε Σύνοδο Κορυφής.


Στη δεύτερη περίπτωση, στο ταξίδι στη Λευκωσία, η ατμόσφαιρα φαίνεται να είναι πιο χαλαρή και στο ενσταντανέ που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός δείχνει στον κ. Τσίπρα να απευθύνεται στον κ. Παππά. 

Επιπλέον υπάρχουν φωτογραφίες από τα ταξίδια του πρωθυπουργού στη Ρώμη και το Παρίσι, όπου συνάντησε τους Ματέο Ρέντσι και Φρανσουά Ολάντ.









Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook