«Το Μαγγανοπήγαδο»: Μετά τα δράματα, οι δικηγόροι των Χανίων «το ‘ριξαν» στην κωμωδία! | Photos

το-μαγγανοπήγαδο-μετά-τα-δράματα-οι-675752

Έτοιμοι να παρουσιάσουν την νέα τους θεατρική παράσταση – τέταρτη κατά σειρά – είναι οι δικηγόροι των Χανιών. Η θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, παρουσιάζει φέτος την πρώτη της κωμωδία με τίτλο «Το Μαγγανοπήγαδο», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καλογεράκη, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων στις 13-14-15 Απριλίου και στις 17-18-19 Μαίου.

Το zarpanews.gr βρέθηκε σε μία από τις τελευταίες πρόβες της ομάδας, μίλησε με τους πρωταγωνιστές και φυσικά με τον Δημήτρη Καλογεράκη που έχει σκηνοθετήσει όλες τις παραστάσεις του συλλόγου τα τελευταία 4 χρόνια και ο οποίος δήλωσε: «Αρχικά με κάλεσαν να τους σκηνοθετήσω το πρώτο έργο που ανέβασαν, τους «12 ενόρκους». Έχω να πω ότι είχαν όλη τη διάθεση και τη θέληση να υπακούσουν πιστά στις σκηνοθετικές κατευθύνσεις που τους έδινα και αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Δεν είναι άνθρωποι που αντιδρούν ή που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Άλλωστε εμείς δεν πάμε να ανταγωνιστούμε επαγγελματικούς θιάσους, αν και οι παραστάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα ομολογώ εντελώς αντικειμενικά ότι ήταν πάρα πολύ αξιοπρεπείς.

Δίνουμε αυτό που νιώθουμε, δεν είμαστε δήθεν. Αυτό που βλέπεις είναι αυτό που ζούμε κατά τη διάρκεια του έργου. Δεν κοροϊδεύουμε τον θεατή. Αυτό μπορούμε να κάνουμε, αυτό κάνουμε. Πιστεύω ότι το κάνουμε σωστά. Είμαι σε αυτό το χώρο 35 χρόνια, έχω σκηνοθετήσει ως τώρα 45 -50 έργα και οφείλω να ομολογήσω ότι η συνεργασία μου με τους δικηγόρους είναι άψογη. Άλλωστε μόνο όταν υπάρχει ομοψυχία και είναι διακριτοί οι ρόλοι του καθενός σε ένα σχήμα, τότε το αποτέλεσμα είναι άψογο. Συζητάμε πάντα, δεν «αποφασίζω και διατάζω», πάντα κάνουμε αναλύσεις του έργου και συζητάμε τις ανησυχίες που έχουν.Δεν είναι κάτι που αποφασίζω πώς θα το κάνουμε. Δεν μπορείς να ανεβάσεις ένα θεατρικό έργο αν δεν καταλάβουν περί τίνος πρόκειται, αν δεν προσπαθήσουν να μπουν στο πετσί του ρόλου, αν δεν λυθούν όλες οι απορίες κατά τη διάρκεια των προβών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία. Το μόνο που θα μπορούσα να πω ως αρνητικό, είναι ο χρόνος ο οποίος είναι αμείλικτος και όλοι τους όπως καταλαβαίνετε είναι πολυάσχολοι.
Οπότε πρέπει να βρίσκουμε τον ελεύθερο τους χρόνο και να τον αφιερώνουμε στις πρόβες. Αυτό θα έλεγα είναι το πιο δύσκολο για μένα δεδομένου ότι πρέπει να είμαι παρών την ώρα που καταφέρνουν να βρουν χρόνο από τις πολλαπλές υποχρεώσεις τους. Κατά τα άλλα όμως νιώθω σαν το σπίτι μου, έτσι με κάνουν και νιώθω και νομίζω πως κι εκείνοι νιώθουν πολύ άνετα μαζί μου γιατί ξέρουν ότι όλοι προσπαθούμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».«Όσον αφορά το φετινό μας έργο, είχαν πέσει πολλές προτάσεις κωμωδιών στο τραπέζι. Ήταν δύσκολη η απόφασή μας, όμως τη διαλέξαμε με κριτήριο το γεγονός ότι δεν έχει πολύ παιχτεί στο θέατρο, 1-2 φορές μόνο και έχει γίνει επίσης ταινία με τον τίτλο «Τρελοί πολυτελείας». Επίσης είχαν δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν πολλοί νέοι δικηγόροι που δεν συμμετείχαν στα προηγούμενα και γι αυτό έπρεπε να βρούμε ένα έργο που θα μπορούσε να καλύψει τους 11 ρόλους που είχε το έργο. Είναι ένα πολύ ευχάριστο έργο και είμαι σίγουρος ότι οι θεατές θα το απολαύσουν»

Ο κ. Γιώργος Βεργάκης, υπεύθυνος τομέα πολιτισμού του δικηγορικού συλλόγου είπε:

«Μετά από τρεις προσπάθειες το 2014, 2015 και 2017 με τρία δραματικά έργα, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε φέτος την κωμωδία. Είναι μία δροσερή κωμωδία χαρακτήρων της δεκαετίας του 50, που θεωρούμε ότι θα ακουμπήσει όσους έρθουν να μας δουν. Ήταν δικιά μας ανάγκη να κάνουμε μία κωμωδία, αλλά ήταν και «απαίτηση» των θεατών που έρχονται και μας βλέπουν σε όλες τις παραστάσεις».

«Κάνουμε μία δουλειά πολύ επίπονη και απαιτητική με αποτέλεσμα ο χρόνος που έχουμε για πρόβες να είναι περιορισμένος. Όμως όλοι έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό, έχουμε δώσει το υστέρημα ή το περίσσευμα του χρόνου μας από τις οικογένειές μας, από τον ελεύθερο χρόνο μας και από τις δουλειές μας για να δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε και αυτό το κάνουμε με όρεξη, με μεράκι με πολύ κέφι για να βγάλουμε αυτό το αποτέλεσμα».

«Ενσαρκώνω τον Φαίδωνα Ζαράνη τον οικοδεσπότη του σπιτιού όπου διαδραματίζεται το έργο. Είναι ένας πάμπλουτος αστός, τα έχει όλα, οι επιχειρήσεις του πάνε θαυμάσια, πολλές γυναίκες τον θέλουν όμως έχει κορεστεί απ’ όλα αυτά δεν τον ευχαριστεί τίποτα, δεν βρίσκει τίποτα να τον κάνει να νιώσει όμορφα, ψάχνει κάτι το συναρπαστικό, κάτι που βρίσκει τελικά σε ένα πρόσωπο που έρχεται ξαφνικά στη ζωή του. Συγχρόνως υπάρχουν πολλές ίντριγκες, παρασκήνια και ευτράπελα αλλά και έρωτες αναπάντεχοι από πρόσωπα που κανείς δεν περιμένει τα οποία πραγματικά κάνουν τη ζωή ένα Μαγγανοπήγαδο»«Ο τομέας του πολιτισμού του Δικηγορικού Συλλόγου δεν έχει μόνο θεατρική ομάδα, έχει υπό την ομπρέλα του το αθλητικό αλλά και το μουσικό τμήμα το οποίο απαρτίζεται από αξιόλογους μουσικούς και τραγουδιστές. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα συνδιοργανώνουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά μαζί με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και μαζί με το παράρτημα παίδων Χανίων, με τίτλο «Η μουσική έχει πάντα δίκιο» όπου θα ακουστούν τραγούδια που έχουν γράψει μόνο συνάδελφοι δικαστές, θα τα ερμηνεύσουν και θα παίξουν μόνο συνάδελφοι, πολύ αξιόλογοι, που απαρτίζουν το μουσικό μας τμήμα».
Η νέα δικηγόρος Ελένη Μπολιουδάκη, η οποία υποδύεται την Μαρίνα, λέει για τον δικό της ρόλο: «Η Μαρίνα είναι ένα πλουσιοκόριτσο ευγενικής καταγωγής, μεγαλωμένο στο Κάιρο με την μητέρα της, μία μοδίστρα μεγάλου οίκου μόδας. Έχει λοιπόν έναν αέρα και μία υπερηφάνεια την οποία εκφράζει όταν γνωρίζει για πρώτη φορά μετά από χρόνια τον πατέρα της. Είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, το οποίο έχει συνηθίσει εκτός από πολλά χρήματα να έχει και πολλούς θαυμαστές. Αυτό την έχει κάνει να τους απαξιώνει. Σε όλους φέρεται το ίδιο μέχρι που γνωρίζει τον ένα και μοναδικό για εκείνη, κάποιον που την προσεγγίζει διαφορετικά και τελικά ερωτεύεται. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε θεατρικό του Δικηγορικού Συλλόγου και θα έλεγα ότι πρόκειται για μια φοβερή εμπειρία. Σίγουρα είναι δύσκολη και απαιτητική αλλά είναι και πολύ ενδιαφέρουσα καθώς γνωρίζεις τους συναδέλφους σε ένα πλαίσιο διαφορετικό πέρα από το καθαρά επαγγελματικό».«Οι συναντήσεις μας ξεκίνησαν το φθινόπωρο, ωστόσο εντατικές πρόβες κάνουμε από τα Χριστούγεννα. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου δεν ήταν αρχικά καθημερινές, όμως όσο περνούσαν οι μέρες γίνονταν πολύ εντατικές. Εξάλλου μπορεί η καθημερινότητα του καθενός να είναι ιδιαίτερα γεμάτη, αλλά οι ώρες της πρόβας είναι σίγουρα η ευχάριστη στιγμή της ημέρας».
«Στο επάγγελμά μας η αλήθεια είναι ότι εκτιθέμεθα συνεχώς πέρα από το ακροατήριο και στη συναναστροφή με τους πελάτες. Το άγχος όμως δεν μειώνεται καθώς είναι εξίσου αγχωτικό όταν ανεβαίνεις πάνω στο σανίδι και προσπαθείς να υποδυθείς ένα ρόλο. Έτσι κι αλλιώς και στο δικαστήριο κάθε δίκη είναι διαφορετική, σε κάθε δίκη υπάρχει διαφορετικό άγχος το οποίο δεν φεύγει όσο έμπειρος και να είσαι. Παρόλα αυτά θα ξανά έπαιρνα μέρος σε κάποια άλλη παράσταση όσο απαιτητική και αν ήταν».
Από τη μεριά του ο κ. Νίκος Γιακουμάκης δήλωσε: «Παίζω το ρόλο του Μηνά, ο οποίος έχει έναν θα έλεγα εξισορροπιστικό χαρακτήρα στην παράσταση. Είναι ένας άνθρωπος ερωτεύμενος με μια γυναίκα η οποία τα έφερε έτσι η ζωή και είναι η σύντροφος του Φαίδωνα, αυτό καθορίζει την παρουσία του και τη συμπεριφορά του στο έργο. Ένας ευχάριστος και χαλαρός τύπος ο οποίος όμως πίνει γιατί έχει τον νταλκά του για την Μέλπω και που όμως γενικά προσπαθεί να κρατήσει στις ισορροπίες. Προσπαθεί με τον τρόπο του να φιλοσοφήσει τα δρώμενα και να περάσει κάποια μηνύματα με τον λόγο του στο έργο»

«Σε αυτό το έργο, πέρα από 3-4 ρόλους που είναι πραγματικά κωμικοί, οι υπόλοιποι δεν είναι ρόλοι που με το που θα τους δεις θα γελάσεις. Κυρίως από το ρυθμό που έχει το έργο και από τους διαλόγους που εκτυλίσσονται περνάνε κάποια μηνύματα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο σε σπίτι της Αθήνας, μεταπολεμικά, όταν αρχίζει να συγκροτείται η ελληνική κοινωνία αλλά και ο ίδιος ο άνθρωπος από τα δεινά που έχει περάσει. Κυρίως όμως είναι μια κωμωδία ηθών».«Όλα τα έργα έχουν τις δυσκολίες τους, δεν μπορώ να πω ότι το δράμα είναι πιο δύσκολο από την κωμωδία ή το αντίστροφο. Αυτό που απαιτείται σε κάθε έργο είναι να προσπαθήσεις να το κάνεις δικό σου. Αν το καταφέρεις αυτό θα εχεις επιτυχία.
«Γενικά η δουλειά μας όπως και η ζωή γενικότερα είναι πολύ απαιτητική και δεν είναι ευκολο να ασχολείσαι σταθερά και μόνιμα. Με δεδομένο ότι είμαστε ερασιτέχνες, θέλουμε να δείξουμε ότι ο σύλλογος, που είναι ένας από τους πρώτους επιστημονικούς συλλόγους στα Χανιά και ίσως στην Ελλάδα εχει μια πολυσχιδή δραστηριότητα. Είμαστε άνθρωποι που έχουμε πολλαπλά ενδιαφέροντα πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, πνευματικά, φυσιολατρικά κλπ και έχουμε την ανάγκη να τα εκφράσουμε. Έτσι ξεκίνησε η πρώτη προσπάθεια το 2014. Ήταν μια καλή συγκυρία και από τότε πήρε μπροστά η μηχανή και δεν σταματάει πια. Γενικά ασχολούμαστε με πάρα πολλά πράγματα και θα συνεχίζουμε έτσι γιατί είναι μια ανάγκη και προσωπική και επαγγελματική και συναδελφική και θα έχουμε σταθερή παρουσία τα επόμενα χρόνια ειτε με τη θεατρική ομάδα είτε με άλλες δράσεις.
Μία ακόμα από τις νέες δικηγόρους που συμμετέχουν στην παράσταση είναι η Αφροδίτη Ταβουλάρη: «Υποδύομαι τη Μελπω, την σύντροφο του πρωταγωνιστή, συζώ μαζί του στη βίλα του στο Ψυχικό ωστόσο συνειδητοποιώ όσο περνάνε τα χρόνια ότι εκείνος δεν έχει πλέον συναισθήματα αγάπης απέναντί μου, δεν είναι τρυφερός μαζί μου, παρατηρώ και καταλαβαίνω από συζητήσεις ότι έχει απομακρυνθεί από τη σχέση μας και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον πια να την αναζωπυρώσει. Ταυτόχρονα γνωρίζω κατά κάποιο τρόπο ότι ο Μηνάς ο φίλος και ξάδελφός του είχε πάντα και εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για μένα. Ωστόσο διατηρώ μια στάση σωστή, δεν προσπαθώ να φύγω από την κατάσταση αυτή αλλά είμαι πλήρως συνειδητοποιήμενη και βρίσκω τελικά την δύναμη στο τέλος να αποχωρήσω αξιοπρεπώς».

«Μου αρέσει πολύ ο ρόλος. Η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας στην αρχή κωμωδία περίμενα να είναι κωμικό από όλες τις πλευρές, τελικά μόνο κωμικός δε είναι ο δικός μου ο ρόλος και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του έργου, έχει μία πολύ ωραία κλιμάκωση»

«Είμαι εδώ περίπου ενάμιση χρόνο και έχω καταφέρει να δω μόνο την τελευταία παράσταση του συλλόγου. Ηταν ένα καταπληκτικό με απίστευτες ερμηνείες, είχα μείνει άφωνη, δεν περίμενα τόσο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Νιώθω πολύ ωραία που συμμετέχω και ήρθα πιο κοντά με ενδιαφέροντες συναδέλφους». Γενικά ως σύλλογος είμαστε πολύ ευαισθητοποιημένοι όπου υπάρχει ανάγκη για να στηρίζονται ειδικά κοινωφελή ιδρύματα αλλά και άνθρωποι με μειωμένες δυνατότητες, πάντα θα υπάρχει μια τέτοια δράση από τον Σύλλογό μας».

Μία από τους δικηγόρους που συμμετείχαν για δεύτερη φορά σε παράσταση του συλλόγου, η Μαρικίτα Καλογεράκη, λέει: » Η προηγούμενη παράσταση στην οποία συμμετείχα ήταν οι 7 Λογικές Απαντήσεις». Η εμπειρία πέρυσι ήταν πολύ δυνατή οπότε είπα να το επαναλάβω σε ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο βέβαια. Είναι και φέτος μία πολύ ωραία προσπάθεια πιστεύω ότι θα αρέσει πολύ στον κόσμο. Θέλαμε όλοι φέτος να κάνουμε κάτι πιο ανάλαφρο, αυτό ήταν που μας έλεγε και ο κόσμος, ενώ όσοι μας ρωτάνε για το φετινό, κυρίως αναρωτιούνται τι θα είναι, μετά την περυσινή, πολύ δυνατή παράσταση. Το ευχαριστήθηκαμε κι εμείς πολύ το φετινό έργο γιατί βγάζει γέλιο. Ακόμα και μετά από 6 μήνες που το δουλεύουμε, γελάμε ακόμα με τις ατάκες που ακούγονται σε αυτό. Υπάρχουν πολλές στιγμές στις οποίες θα γελάσει ο θεατής οπότε αυτό είναι κάτι που μας ευχαριστεί, εκεί ποντάρουμε και στο γεγονός φυσικά ότι πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη δουλειά»

«Αυτό που εισπράτουμε γενικά από τον κόσμο είναι ότι μας έχει συνηθίσει ως μία θεατρική ομάδα και περιμένουν κάθε χρόνο την παράσταση που θα  παρουσιάσουμε. Αυτή η προσδοκία του κόσμου και η καινούργια – κάθε χρόνο – παράσταση είναι φυσικό να μας δημιουργεί ένα άγχος παραπάνω».

«Ο ρόλος μου είναι μια κοπέλα που επιδιώκει την προσοχή όλων και θέλει – κυρίως τους άντρες- να τους προσεγγίσει με έναν πιο κοριτσίστικο τρόπο. Είναι αυτή που βάζει φωτιά στο τέλος σε όλο το σενάριο γιατί είναι αυτή από την οποία ξεκινάνε διαδοχικά οι αποκαλύψεις».

Ένας από τους πιο κωμικούς ρόλους του έργου είναι αυτός του πατέρα της Μαρίνας, τον οποίο υποδύεται ο κ. Γιώργος Αμανάκης:

«Ο ρόλος μου είναι ένας κλασικός λαικός τυπος της δεκαετίας του 50 ο οποίος φαίνεται κατά καποιον τρόπο αποτυχημένος στη ζωή του καθώς είχε παρατήσει γυναίκα και παιδί στο Καϊρο όχι βέβαια επειδη το ήθελε, ψάχνοντας μια καλύτερη τυχη. Όμως του πήγαν όλα στραβά και προσπαθεί τώρα να συγκεντρώσει την οικογενεια του Είναι ένας τύπος λαικός και αγνός. Χαρακτηριστικός τύπος της δεκαετίας του 50 που μπορεί όμως να είναι και στη σημερινή εποχή καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα και σήμερα παρατάνε οικογένεια προσπαθώντας να κάνουν κάτι καλύτερο και τελικά τους πάνε όλα στραβά. Μου αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος μου. Είναι νομίζω ο ρόλος που βγάζει αρκετό γέλιο στην παράσταση, βγάζει το γελιο του λαϊκού τυπου που τα βλέπει όλα αγνά και τα εκφράζει με τον ίδιο τρόπο».Εχω πάρει μέρος σε άλλες δύο παραστάσεις., στους 12 Ενόρκους και στους 10 μικρούς Νέγρους. Μου αρεσει πολύ η κωμωδία, ωστόσο βρίσκω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να εκφράσεις αυτό που θέλεις να βγάλεις προς τα έξω καταβάλεις μια πιο μεγάλη, πιο ιδιαίτερη προσπάθεια.
Για τον ρόλο του μιλάει και ο κ. Χαράλαμπος Ζολινδάκης: «Έχει να κάνει με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ο ορισμός του τυχοδιώκτη του συναισθήματος προκειμενου να αποκομίσει οφέλη από τις σχέσεις που δημιουργεί. Οι σχέσεις του είναι παντελώς επιπόλαιες και στη ουσία είναι μία καρικατούρα του συγγραφέα. Είναι ο απόλυτα επιφανειακός, που ενδιαφέρεται μόνο για τον πλουτισμό χωρίς κανένα συναισθηματικό δέσιμο. Κατά τα άλλα πρόκειται για ένα σημαντικό θεατρικό έργο μιας άλλης δεκαετίας το οποίο λόγω της θεατρικής του επιτυχίας εγινε αργότερα ταινία. Είναι μία κωμωδία που μπορεί να φαντάζει ανεπίκαιρη όμως στην ουσία τα ήθη αυτά, η επιδίωξη της ουσίας από τον καθένα από μας, το βάθος των ανθρωπίνων σχέσεων που επιδιώκει κανείς ανεξάρτητα από τα υλικά αγαθα που απολαμβάνει, νομίζω ότι είναι ζητούμενο και σήμερα. Σε συνδυασμό με την ελαφρύτητα που έχουν οι διάλογοι νομίζω ότι οι θεατές θα περάσουν ωραία. Είχα πάρει μέρος στους 12 ενόρκους που ήταν και η αφετηρία της προσπάθειας από τον Δικηγορικό Σύλλογο να εχει μία τέτοια παρουσία. Είναι μια δουλεια η οποία επειδή ακριβώς τα πρόσωπα εναλλασσονται είναι και για τον ίδιο τον δικηγόρο μία όμορφη ενασχόληση κατι διαφορετικό».

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων στις 13-14-15 Απριλίου

και στις 17-18-19 Μαίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση εισιτηρίων-Κρατήσεις:

Στο ταμείο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων (Πλατεία Δικαστηρίων) και στο τηλέφωνο 28210-55306 (Δευ-Παρ. 09.00-13.00)

Γενική είσοδος: 8 ευρώ (Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς)

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ (με σειρά εμφάνισης):

Δημήτρης Πετράκης

Νίκος Γιακουμάκης

Αφροδίτη Ταβουλάρη

Ελλάδα Μουρατίδη

Μαρικίτα Καλογεράκη

Γιώργος Κορτσαλιουδάκης

Γιώργος Βεργάκης

Γεωργία Τσουχλαράκη

Γιώργος Αμανάκης

Ελένη Μπολιουδάκη

Χαράλαμπος Ζολινδάκης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καλογεράκης

Σκηνική επιμέλεια: Δημήτρης Καλογεράκης

Ενδυματολογική επιμέλεια: Ξανθή Κόντου

Μακιγιάζ: Ιωάννα Δουρουντάκη

Κομμώσεις: ARTISTC VIROURAKI

Φωτισμός-Ήχος: Γιάννης Γιαννικάκης

Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Γιαννικάκης, Γιώργος Κορτσαλιουδάκης

Σχεδιασμός Αφίσας-Προγράμματος: Βασίλης Πιτσώνης-SCRIPTA

Οργάνωση παραγωγής-Λογιστήριο: Μάρση Βολάνη

Επιμέλεια Προγράμματος: Γιώργος Κορτσαλιουδάκης

zarpanews.gr

One thought on “«Το Μαγγανοπήγαδο»: Μετά τα δράματα, οι δικηγόροι των Χανίων «το ‘ριξαν» στην κωμωδία! | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook