Τουρκία: Χρέωσαν Βρετανό τουρίστα 644€ για μετάβαση από και προς το αεροδρόμιο

τουρκία-χρέωσαν-βρετανό-τουρίστα-644e-γι-615935

Ταξιδιωτικό γραφείο που ανέλαβε την παραλαβή και μεταφορά Βρετανού τουρίστα από και προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ χρέωσε τον επισκέπτη της Κωνσταντινούπολης με 3000 τουρκικές λίρες. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σύμφωνα με την Hurriyet που δημοσίευσε το θέμα, σε 644 ευρώ. Ο άνδρας παρέλαβε μάλιστα και απόδειξη, στην οποία αναγραφόταν το αστρονομικό αυτό ποσό για την μετάβαση από τον αερολιμένα στην γειτονική περιφέρεια Γκεμπζέ.

Ο Γκάρι Στίμσον υπήρξε προσκεκλημένος βρετανικής εταιρία με βάση την Κωνσταντινούπολη και όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ αποτάνθηκε σε ταξιδιωτικό γραφείο για την μετακίνησή του. Όπως μάλιστα γίνεται σαφές, η τιμή αυτή αφορά στην μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και το αντίστροφο και μόνο.

Η απόδειξη του ταξιδιωτικού, όπως δημοσιεύτηκε στο τουρκικό μέσο

Ο αγανακτισμένος Βρετανός επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί για τη χρέωση, όμως η εταιρία είχε ήδη ανασύρει το ποσό από το λογαριασμό του. Επιπλέον, η βρετανική εταιρία υπέβαλε μήνυση κατά του ταξιδιωτικού γραφείου για το περιστατικό. «Είμαστε σοκαρισμένοι από το γεγονός. Θέλαμε να ακυρώσουμε τη χρέωση, αλλά είχε γίνει ήδη ανάληψη από το λογαριασμό του προσκεκλημένου μας. Αν είχε πάρει ταξί, θα του κόστιζε περίπου 350 λίρες (ήτοι 75 ευρώ)»αναφέρουν άνθρωποι της εταιρίας.

Από την πλευρά του ωστόσο το γραφείο, ισχυρίζεται πως στην τιμή περιλαμβάνεται πλην της μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, μια τετράωρη βόλτα στο Βόσπορο σε πολυτελέστατο αυτοκίνητο.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook